ΑΡΜΑΝΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΜακΛιν: «Καλό παιχνίδι από όλη την ομάδα»

Ο Τζαμέλ ΜακΛιν μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Αρμάνι, τονίζοντας πως τόσο οι συμπαίκτες του όσο και αυτός έκαναν καλό παιχνίδι.

ΜακΛιν: «Καλό παιχνίδι από όλη την ομάδα»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τζαμέλ ΜακΛιν στην κάμερα της NOVA:

Για το ματς: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι από όλους μας. Ερχόμενοι εδώ, ξέραμε ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολο. Όλοι έπαιξαν καλά και οι συμπαίκτες μου με τροφοδοτούσαν με τον σωστό τρόπο».

Για την προσωπική του απόδοση: «Ήταν απλώς μία από αυτές τις μέρες που, όταν η ευκαιρία έρχεται, κάνω το καλύτερο. Αυτό είναι το μπάσκετ. Πήρα 14 προσπάθειες, πράγμα που δεν συμβαίνει συχνά. Το σημαντικό όμως είναι ότι παίξαμε καλά ως ομάδα».

Για το τι του είπαν οι πρώην συμπαίκτες του: «Είναι δύσκολο για αυτούς να με συγχαρούν, όταν χάνουν με αυτόν τον τρόπο. Στο τέλος του αγώνα, δεν μπορείς να χαμογελάς. Νιώθω όμορφα όμως για την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε εδώ».

Για την προσπάθεια της Αρμάνι να γυρισει το ματς: «Αυτή η ομάδα είναι μαχητική. Μας το είχε τονίσει και ο κόουτς. Έχει κάνει ξανά ανατροπές και απέδειξαν πως είναι καλοί. Πάντως, ήταν σημαντική και η άμυνα που έπαιξε ο Παπανικολάου πάνω στον Τζέρελς, στο τελευταίο σουτ».

Για το ματς με τη Βαλένθια:«Η Βαλένθια είναι πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να δουλέψουμε, ιδιαίτερα στην άμυνα για να εμφανιστούμε καλύτεροι».