Παρουσιάστηκαν φαινόμενα μεταπώλησης εισιτηρίων σε ματς του Ολυμπιακού

Παρουσιάστηκαν φαινόμενα μεταπώλησης εισιτηρίων σε ματς του Ολυμπιακού

Παρουσιάστηκαν φαινόμενα μεταπώλησης εισιτηρίων σε ματς του Ολυμπιακού
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε τους οπαδούς της για τους μοναδικούς νόμιμους τρόπους αγοράς εισιτηρίων.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός φρόντισε να ενημερώσει τους φίλους των Πειραιωτών για τον μοναδικό τρόπο απόκτησης εισιτηρίων της αγαπημένης τους ομάδας, καθώς είχαν παρουσιαστεί φαινόμενα μεταπώλησής τους από διάφορες ηλεκτρονικές πλατφόρμες και κανάλια.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

Εισιτήρια: Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ νόμιμος τρόπος απόκτησής τους

Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι, επειδή παρουσιάστηκαν φαινόμενα μεταπώλησης εισιτηρίων των αγώνων της ομάδας από διάφορες ηλεκτρονικές πλατφόρμες και κανάλια, ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ νόμιμος τρόπος απόκτησης εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας, είναι τα επίσημα κανάλια πώλησης της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, τα οποία είναι τα εξής:

• Μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ και από το επίσημο site της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (olympiacosbc.gr)
• Μέσω της TICKETMASTER και από το επίσημο site (ticketmaster.gr)
• Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 210 89 38 007
• Μέσω των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ΟΤΕ
• Μέσω των εκδοτηρίων της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και τις ημέρες λειτουργίας αυτών.

Οποιαδήποτε άλλη πηγή πώλησης εισιτηρίων δεν αναγνωρίζεται από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και δεν αποτελεί νόμιμη και σωστή διαδικασία απόκτησης εισιτηρίων των αγώνων της ομάδας, για όλες τις διοργανώσεις. Τέλος, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν συνεργάζεται με καμία εταιρεία, ή πρακτορείο ή ηλεκτρονική πλατφόρμα πώλησης εισιτηρίων της, εκτός του Επίσημου Συνεργάτη - Ticketmaster.

Για τους παραπάνω λόγους, οι φίλαθλοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τις σχετικές οδηγίες και επίσημες διαδικασίες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.