Σίνγκλετον: «Ο κόσμος μας πιστεύει, θέλουμε να φτάσουμε στο καλύτερο επίπεδο»

Ο Κρις Σίνγκλετον μιλώντας για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης (24/11, 21:00) υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός πλησιάζει στο επιθυμητό επίπεδο, ενώ είπε ότι πρέπει να δοθεί προσοχή σε όλους τους παίκτες της ισπανικής ομάδας.

Σίνγκλετον: «Ο κόσμος μας πιστεύει, θέλουμε να φτάσουμε στο καλύτερο επίπεδο»

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η Ρεάλ διαθέτει εξαιρετικό ρεκόρ τα δύο τελευταία χρόνια, πρόκειται για μια καλή ομάδα που δείχνει συνέπεια με την παρουσία της στα Final 4. Είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις, αν και αυτή τη στιγμή έχει δύο σοβαρούς τραυματισμούς. Παρόλα αυτά εμείς είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε» ήταν τα πρώτα λόγια του Σίνγκλετον, ο οποίος σε ερώτηση για τον Λούκα Ντόντσιτς, είπε:

«Η Ρεάλ δεν είναι μόνο εκείνος, αφού διαθέτει 10 παίκτες με εμπειρία τόσο από το ΝΒΑ όσο και από την Ευρώπη. Σίγουρα πρόκειται για κλειδί του ματς ο Ντόντσιτς, αλλά εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε σε όλους τους παίκτες».

Πριν από λίγες ημέρες έσπασε όλα τα κοντέρ με τους 35 πόντους που πέτυχε κόντρα στην Κύμη και σε ερώτηση για το αν είναι ακόμα... «καυτός» για τη Ρεάλ, η απάντηση του ήταν απλή και ξεκάθαρη: «Ναι!»

Και κλείνοντας εξήγησε ότι «ο κόσμος έρχεται να δει ένα καλό παιχνίδι. Πρωτίστως εμάς, αλλά και τη Ρεάλ. Θα είναι μεγάλο ματς! Ο κόσμος μας πιστεύει και θεωρώ ότι έχουμε λίγο ακόμα μέχρι να γίνουμε η καλύτερη ομάδα που μπορούμε να είμαστε».