Σφαιρόπουλος: «Ευχαριστώ τον κόσμο που μας στηρίζει στα δύσκολα, όλοι πικραινόμαστε όταν χάνουμε ντέρμπι»

Σφαιρόπουλος: «Ευχαριστώ τον κόσμο που μας στηρίζει στα δύσκολα, όλοι πικραινόμαστε όταν χάνουμε ντέρμπι»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του.

Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τους Σέρβους επιβεβαιώνοντας στο παρκέ τη διαφορά ποιότητας. Ο Γιάννη Σφαιρόπουλος άκουσε το όνομά του να γίνεται σύνθημα κάτι που έχει διιαίτερη σημασια λόγω του άσχημου κλίματος της προηγούμενης εβδομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σφαιρόπουλου μετά το τέλος του αγώνα:

Για τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα: «Αξίζαμε τη νίκη, από την αρχή ως το τέλος ελέγξαμε το ρυθμό. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι. Αμυντικά περιορίσαμε τον αντίπαλο εκτός από κάποιες στιγμές. Γενικά κάναμε ένα καλό αμυντικό παιχνίδι και στην επίθεση κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα και βρήκαμε καλά σουτ. Η τελική διαφορά πιστεύω πως δείχνει πόσο καλό ήταν το παιχνίδι μας».

Για την κριτική που δέχτηκε για το επιθετικό παιχνίδι στα προηγούμενα ματς; «Είχα πει και τότε ότι το μπάσκετ δεν το έχουμε ξεχάσει. Μπορεί να έχεις ένα μομέντουμ 2-3 αγώνων που να μην αποδώσεις όσο καλά μπορείς στην επίθεση, γι’ αυτό λέω πάντα πως η άμυνα κερδίζει τα ματς και βοηθά την επίθεση. Με την αποφασιστικότητα που έχουμε πλέον παίζουμε καλύτερα και μπροστά. Μέχρι και το ματς με τη Χίμκι όλοι έλεγαν πως η ομάδα έπαιζε καλά και στην επίθεση. Έτυχε να μην παίξουμε 1-2 ματς καλά. Η ομάδα έχει πολλές επιλογές στην επίθεση, λειτουργεί καλά και με πλουραλισμό, όπως και σήμερα. Αυτή είναι η έννοια της ομάδας».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξη σε μένα και την ομάδα. Ο κόσμος σίγουρα πικραίνεται όταν χάνουμε από τον Παναθηναϊκό, αλλά κι εμείς το ίδιο. Πρέπει να εμπιστεύονται την ομάδα γιατί δουλεύει και παίρνει τίτλους. Θέλουμε τον κόσμο να στηρίζει την ομάδα και στα δύσκολα, γιατί το αξίζει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.