Πασκουάλ: «Ο Καλάθης ήταν ηγέτης, πάντα δίνει τον καλύτερό του εαυτό!»

Πασκουάλ: «Ο Καλάθης ήταν ηγέτης, πάντα δίνει τον καλύτερό του εαυτό!»

Γιώργος Κούβαρης
Πασκουάλ: «Ο Καλάθης ήταν ηγέτης, πάντα δίνει τον καλύτερό του εαυτό!»
Ο Τσάβι Πασκουάλ αφού αφιέρωσε τη νίκη στα θύματα από τις φονικές πλημμύρες στην Αθήνα, έκανε ειδική αναφορά στον Νικ Καλάθη και την φοβερή του εμφάνιση.

«Πρώτα απ' όλα είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Θα θέλαμε να την αφιερώσουμε στις οικογένειες και σε εκείνους που έχασαν δικούς τους ανθρώπους από αυτή την μεγάλη καταστροφή στην Αθήνα. Λυπόμαστε πολύ γι' αυτό που συνέβη. Εγώ και όλη η ομάδα τους την αφιερώνουμε σε εκείνους» δήλωσε αρχικά ο Τσάβι Πασκουάλ και συνέχισε:

«Στα αγωνιστικά, έγινε ένα σκληρό παιχνίδι, όπως το περιμέναμε. Στο τελευταίο κομμάτι του ματς οι δύο ομάδες έπαιξαν σοβαρά σε άμυνα και επίθεση. Στο τέλος κοντρολάραμε τα συναισθήματά μας, παίξαμε καλή άμυνα και πήραμε τη νίκη!».

Όσο για την φοβερή εμφάνιση του Νικ Καλάθη; «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για εκείνον. Είναι ένας εργατικός παίκτης, πάντα δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Παίζει άμυνα, τρέχει και κοπιάζει για την ομάδα. Όταν ένας παίκτης έχει μια τόσο καλή εμφάνιση σαν τη σημερινή δεν μπορεί παρά να μας κάνει να νιώθουμε πάρα πολύ χαρούμενοι για εκείνον. Έκανε απίστευτη δουλειά σε άμυνα και επίθεση. Ήταν ηγέτης για εμάς και το κλειδί της νίκης. Επίσης και ο Παππάς ήταν σημαντικός στο τέλος, καθώς άλλαξε το ματς προς τη σωστή κατεύθυνση».

Και κατέληξε μιλώντας για το σημείο που έκρινε τον αγώνα: «Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα επιτεθήκαμε περισσότερο με πικ εν ρολ. Προηγουμένως και ιδιαίτερα στο τρίτο δεκάλεπτο κάναμε λάθος γιατί παίζαμε μακριά από το ζωγραφιστό. Το αλλάξαμε και αυτό μας έδωσε πλεονέκτημα στο τέλος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.