Mπαρτζώκας: «Περίεργος να δω την αντίδραση μας μετά την ήττα»

Gazzetta team
Mπαρτζώκας: «Περίεργος να δω την αντίδραση μας μετά την ήττα»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το ματς της Χίμκι με την Μακάμπι (16/11, 19:00), αναφέροντας πως περιμένει αντίδραση της ομάδας του μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Η Χίμκι κοντράρεται με την Μακάμπι για την 8η αγωνιστική της Euroleague και ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι περίεργος να δει πως θα αντιδράσει η ομάδα του μετά την ήττα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

«H Mακάμπι προέρχεται, όπως κι εμείς, από ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Είμαι πολύ περίεργος να δω πώς θα αντιδράσουν οι δύο ομάδες μετά από αυτές τις ήττες. Όπως έχω πει, πρέπει να συμβιβαστούμε με την ιδέα ότι και η ήττα είναι κομμάτι αυτής της πολύ απαιτητικής διοργάνωσης. Η Μακάμπι είναι μία ομάδα που έχει δύο πολύ καλούς χειριστές της μπάλας και δημιουργούς. Την ίδια στιγμή, είναι πολύ δυνατή στο κομμάτι του επιθετικού ριμπάουντ. Παίζει με μεγάλη ενέργεια. Ο ρυθμός της είναι πολύ γρήγορος. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετική ιστορία και οφείλουμε αμέσως να προσαρμοζόμαστε σε όλες τις καταστάσεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.