Το gazzetta.gr στα ετήσια βραβεία του ΠΣΑΤ!

Gazzetta team
Το gazzetta.gr στα ετήσια βραβεία του ΠΣΑΤ!
To μοναδικό αφιέρωμα στα 29 Final 4 της Εuroleague, που ετοίμασε η συντακτική ομάδα μπάσκετ του gazzetta.gr, απέσπασε την τιμητική διάκριση της κατηγορίας Web TV, στα ετήσια βραβεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου.

Το gazzetta.gr δεν κάνει πρωταθλητισμό μόνο στις προτιμήσεις των επισκεπτών του διαδικτύου και στη συνείδηση της αθλητικής κοινής γνώμης στην Ελλάδα, αλλά όπως αποδεικνύεται έμπρακτα, έχει «κερδίσει» την εκτίμηση και των αθλητικών συντακτών, που επέλεξαν το ξεχωριστό αφιέρωμα στα 29 Final της Euroleague, για το ετήσιο βραβείο στην κατηγορία Web TV. Το εγχείρημα περιελάμβανε on camera συνεντεύξεις από έναν εκ τους πρωταγωνιστές κάθε διοργάνωσης από το 1988 έως και το 2016, με αφορμή τη συμπλήρωση των 30 Final, τον περασμένο Μάϊο στην Κωνσταντινούπολη!

Το «παρών» στην λαμπρή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης, έδωσαν ο επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ, Αντώνης Καλκαβούρας, καθώς επίσης ο Γιώργος Κούβαρης και Γιάννης Σταυρουλάκης που παρέλαβαν το βραβείο. Για το εν λόγω αφιέρωμα εργάστηκαν επίσης οι Κωνσταντίνος Μελάγιες και Βασίλης Τσίγκας.

Μπορείτε να θυμηθείτε το Α' Μέρος, το Β' Μέρος, το Γ' Μέρος, το Δ' Μέρος και το Ε' Μέρος του αφιερώματος!