Ρώσικη πρόκληση για τον ΠΑΟ!

Αντωνία Σπανού
Ρώσικη πρόκληση για τον ΠΑΟ!
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Χίμκι στο ΟΑΚΑ (21:15, NS1) και θέλει μια νίκη που σε συνδυασμό με την νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής θα αλλάξει για τα καλά τα δεδομένα.

Διαβολοβδομάδα αυτή για τις ομάδες της Euroleague και σήμερα ανοίγει η αυλαία για τον Παναθηναϊκό που δεν έχει εύκολο έργο.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται την Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα και θέλουν να εκμεταλλευτούν το καλό μομέντουμ στο οποίο βρίσκονται, όπως και τις απουσίες των Ρώσων για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα και πλέον να κοιτούν με απόλυτη αισιοδοξία το μέλλον.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ προέρχεται από την μεγάλη νίκη μέσα στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού, ενώ με ευκολία έκανε το απόλυτο στο πρωτάθλημα.

Πλέον έχουν μπροστά τους την πρόκληση μιας ομάδας που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με μόλις μια ήττα (αυτή από τον Ολυμπιακό) και ξέρουν όλοι πολύ καλά ότι ένα θετικό αποτέλεσμα θα άλλαζε τα δεδομένα για τον Πανθηναϊκό.

Από την πλευρά τους οι Ρώσοι ήρθαν στην Αθήνα δίχως υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο, είναι ετοιμοπόλεμοι, άπαντες γνωρίζουν το δύσκολο έργο που έχουν, αλλά παράλληλα μετρούν μια τρομερά σημαντική απώλεια.

Ο Άντονι Γκιλ έπαθε σκωληκοειδίτιδα,αναγκάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και αποτελεί τεράστιο πλήγμα για τον Έλληνα προπονητή του καθώς ήταν εξαιρετικά σημαντική η βοήθεια που έδινε στην ομάδα του, ενώ μετρούσε 9.7 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ σε 22 λεπτά κατά μέσο όρο στην Euroleague.

Η εβδομάδα έχει διπλή αγωνιστική και το εμπόδιο της Χίμκι ακολουθεί εκείνο της Εφές στην Κωνσταντινούπολη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.