Παπαπέτρου: «Δεν ήμασταν ψυχολογικά έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι»

Gazzetta team
Παπαπέτρου: «Δεν ήμασταν ψυχολογικά έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι»
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα, αναφέροντας πως η ομάδα δεν ήταν έτοιμη για το παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα και ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν ψυχολογικά έτοιμοι για το ματς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA

«Δεν ήμασταν ψυχολογικά έτοιμοι γι αυτό το παιχνίδι. Χάσαμε τις περισσότερες μάχες στα ριμπάουντ, αλλά και περισσότερα λάθη από ασίστ που είχαμε στο παιχνίδι. Ήταν θέμα ετοιμότητας. Όταν μπαίνεις έτσι σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι δεν μπορείς να κερδίσεις κάτι».

Για τα θετικά: «Πρέπει να πεισμώσουμε να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ και να μην θέλουμε να δείξουμε ξανά τέτοια εικόνα Από εκεί και πέρα και για τον κόσμο να μην ξαναδείξουμε τέτοια εμφάνιση. Από εκεί και πέρα θα δούμε και τα λάθη μας».

Για τη συνέχεια: «Είναι σημαντικό το παιχνίδι με τον Άρη. Πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα. Ούτε τις νίκες πανηγυρίζουμε, ούτε μένουμε στις ήττες. Δεν πρέπει να εστιάσουμε σε αυτό το παιχνίδι».

Για τα λάθη: «Ήταν πολύ κακή εμφάνιση. Θα έχουμε μερικές μέρες μετά το παιχνίδι με τον Άρη για να αναλύσουμε το παιχνίδι και να δούμε τα λάθη μας όλοι μαζί».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Αυτό το παιχνίδι είναι μετά τον Άρη. Επικεντρωνόμαστε εκεί για την ώρα. Είναι πολύ σημαντικό γιατί χάσαμε το παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και θα είναι σημαντικό να κάνουμε μια νίκη στην Euroleague».