Πέρσι του έμεινε η μπάλα στα χέρια, φέτος χάρισε τη νίκη! (vids)

Πέρσι του έμεινε η μπάλα στα χέρια, φέτος χάρισε τη νίκη! (vids)
Ο Ροντρίγκ Μπομπουά έκανε την επίθεση που δεν... πρόλαβε να κάνει πέρσι στο ΟΑΚΑ, έχοντας ξανά απέναντί του τον Νικ Καλάθη.

Ο Παναθηναϊκός παραμένει χωρίς νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ στην εφετινή Euroleague αφού η Μπασκόνια επέστρεψε από το -4 (80-84) κι εν τέλει πανηγύρισε το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στη διοργάνωση μετά από το αρχικό 0-4.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ κρατούσε το προβάδισμα των τεσσάρων πόντων μέχρι και τα 30'' πριν από τη λήξη του αγώνα, αλλά ο Κέι Σι Ρίβερς αστόχησε σε τρίποντο για το +7, σε αντίθεση με τον Γκρέιντζερ, ο οποίος βρήκε στόχο στα 28'' και μείωσε σε 83-84!

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να σκοράρει στην αμέσως επόμενη επίθεση, όμως ο Ροντρίγκ Μπομπουά έμελλε να είναι ο «εκτελεστής» της ελληνικής ομάδας, αφού ο Γάλλος point guard έκανε το coast to coast και ευστόχησε ένα δευτερόλεπτο πριν από την τελευταία κόρνα της γραμματείας.

Το αξιοσημείωτο έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Μπομπουά πήρε πάνω του και την περσινή τελευταία επίθεση στο ματς των δυο ομάδων στο ΟΑΚΑ, έχοντας μάλιστα απέναντί του τον Νικ Καλάθη! Σε εκείνο το παιχνίδι στις 23 Δεκεμβρίου 2016 ο Παναθηναϊκός δεν έχασε τη συγκέντρωση του όταν η Μπασκόνια προηγήθηκε με 9 πόντους (40-49). Αντίθετα, είχε το καθαρό μυαλό στο τέλος να παίξει εξαιρετική άμυνα πάνω στον Γάλλο, ο οποίος έμεινε με την μπάλα στα χέρια.