Σφαιρόπουλος: «Πληγωμένο θηρίο η Μπαρτσελόνα»

Gazzetta team
Σφαιρόπουλος: «Πληγωμένο θηρίο η Μπαρτσελόνα»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση της Παρασκευής κόντρα στην Μπαρτσελόνα (3/11, 22:00), τονίζοντας πως οι Καταλανοrί είναι ένα πληγωμένο θηρίο που θέλει να αντιδράσει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος

«Η Μπαρτσελόνα είναι σαν ένα πληγωμένο θηρίο και αυτό την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη, γιατί και θηρίο είναι και πληγωμένη είναι. Έχει πέντε σερί ήττες σε Ευρωλίγκα και ισπανικό πρωτάθλημα. Σίγουρα θέλει να αντιδράσει. Η αποστολή μας ήταν έτσι και αλλιώς δύσκολη και γίνεται ακόμη πιο δύσκολη με αυτά τα δεδομένα. Πρέπει να είμαστε πολύ έτοιμοι για μια Μπαρτσελόνα που θα προσπαθήσει να αντιδράσει. Δεν πρέπει να της επιτρέψουμε να κάνει το παιχνίδι της. Πρέπει να κάνουμε σωστά την δουλειά μας και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας».

Για το «κλειδί» του ματς: «Ο ρυθμός του αγώνα είναι πολύ σημαντικός. Είναι μια ομάδα που έχει πολλούς παίκτες και πρέπει να περιορίσουμε τα επιθετικά της ατού. Γενικά έχει ένα γεμάτο και πλήρες ρόστερ με παίκτες ικανούς να σου κάνουν την ζημιά στην καλή τους μέρα. Οπότε θα πρέπει να είμαστε συνολικά έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε».