Βιδορέτα: «Να δούμε πως είναι να παίζεις απέναντι στον Ομπράντοβιτς και την Πρωταθλήτρια Ευρώπης»

Βιδορέτα: «Να δούμε πως είναι να παίζεις απέναντι στον Ομπράντοβιτς και την Πρωταθλήτρια Ευρώπης»
Ο Τσους Βιδορέτα αποθέωσε τη Φενέρμπαχτσε στην ανάλυση του παιχνιδιού της Βαλένθια με την κάτοχο της Euroleague.

Η Βαλένθια πηγαίνει στην Τουρκία ώστε να αντιμετωπίσει την Πρωταθλήτρια Ευρώπης και ο προπονητής της τόνισε το θαυμασμό του για τη Φενέρμπαχτσε και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Τσους Βιδορέτα κατά την αναχώρηση της ομάδας ανέφερε, «Θέλουμε να αγωνιστούμε και να δούμε πώς είναι η αίσθηση να αντιμετωπίζεις την πρωταθλήτρια Ευρώπης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, του μεγαλύτερου νικητή-προπονητή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε, όπως κάνουμε μέχρι τώρα. Φυσικά, θέλουμε τη νίκη. Η Φενέρμπαχτσε έχει χάσει δύο παιχνίδια που θα μπορούσε να νικήσει, απέναντι στην Μάλαγα και τον Παναθηναϊκό. Θα μπορούσαν να είναι εύκολα στο 4-0, ενώ έχουν παίξει μόνο μία φορά εντός έδρας. Η Φενέρ είναι μία σπουδαία ομάδα. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τους Ντίξον, Σλούκα και Ουαναμέικερ. Έχουν επίσης και εξαιρετικούς ψηλούς. Είναι ένα ρόστερ κορυφαίου επιπέδου που καθοδηγείται από τον καλύτερο προπονητή όλων των εποχών στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Όλοι θέλουν να παίζουν τέτοια ματς: όχι μόνο οι παίκτες μου, αλλά κι εγώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.