Το gazzetta.gr βραβεύεται από τον ΠΣΑΤ για το μοναδικό αφιέρωμα στα Final 4!

Gazzetta team
Το gazzetta.gr βραβεύεται από τον ΠΣΑΤ για το μοναδικό αφιέρωμα στα Final 4!
Mια σημαντική στιγμή για το gazzetta.gr, καθώς όπως ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Δημοσιογραφικών Βραβείων του ΠΣΑΤ, το κορυφαίο αθλητικό σάιτ θα βραβευτεί για το μοναδικό αφιέρωμα στα Final 4 της Euroleague!

Λίγους μήνες πριν ανακοινωθεί η συμφωνία του gazzetta.gr με την EuroLeague ως official media partner της διοργάνωσης στην Ελλάδα, το νερό είχε μπει ήδη στο αυλάκι!

Τις παραμονές του Final 4 της Κωνσταντινούπολης τον περασμένο Μάιο, το gazzetta.gr είχε συνομιλήσει με τους πρωταγωνιστές όλων των προηγούμενων Final 4 οι οποίοι είχαν μοιραστεί τις εμπειρίες τους on camera!

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Γιώργος Πρίντεζης, Νικ Καλάθης, Βασίλης Σπανούλης, Κώστας Τσαρτσαρής, Αντώνης Φώτσης, Γιώργος Σιγάλας, Γιάννης Ιωαννίδης, Τζο Αρλάουκας, Σάσα Τζόρτζεβιτς, Κεν Μπάρλοου, Γκρεγκόρ Φούτσκα, Όντεντ Κάτας, Θοδωρής Παπαλουκάς, Μιχάλης Κακιούζης, Δημήτρης Ιτούδης και πολλοί ακόμα αστέρες του ευρωπαϊκού μπάσκετ είχαν παρελάσει από την κάμερα του gTV!

Γι' αυτό το μοναδικό αφιέρωμα, η συντακτική ομάδα μπάσκετ του gazzetta.gr αποτελούμενη από τους Αντώνη Καλκαβούρα, Γιώργο Κούβαρη, Γιάννη Σταυρουλάκη, Κωνσταντίνο Μελάγιες και Βασίλη Τσίγκα θα βραβευτεί από τον ΠΣΑΤ με το βραβείο WEB TV!

Μπορείτε να θυμηθείτε το Α' Μέρος, το Β' Μέρος, το Γ' Μέρος, το Δ' Μέρος και το Ε' Μέρος του αφιερώματος!