Μάντζαρης: «Κάναμε ευχέλαια για τους τραυματισμούς αλλά δεν έγινε τίποτα»

Gazzetta team
Μάντζαρης: «Κάναμε ευχέλαια για τους τραυματισμούς αλλά δεν έγινε τίποτα»
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε για τα προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια, μετά το ματς απέναντι στην Μάλαγα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης

«Ξέραμε ότι η Μάλαγα πάντα παίζει σε ίδιο ρυθμό και δεν το παρατά ποτέ. Όταν ανεβαίνει η διαφορά χαλαρώναμε λίγο, όμως κάναμε τη δουλειά στο τέλος και πήραμε τη νίκη».

Για την άμυνα του Ολυμπιακού: «Χάσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Ο Μούσλι έκανε ζημιά. Κάναμε χαζά λάθη και βρήκαν αυτοπεποίθηση, ενώ εμείς τη χάσαμε. Έτσι, η διαφορά μειωνόταν, καθώς κάναμε πολλά λάθη».

Για τους τραυματίες: «Τόσα χρόνια που είμαι στον Ολυμπιακό, είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών. Ήμασταν άτυχοι. Κάναμε ευχέλαια, αλλά δεν έγινε τίποτα. Οι τραυματισμοί είναι το κακό στον αθλητισμό. Κάποιοι είναι... για να γίνονται. Δεν είναι τυχαίο πως ήμασταν στην Εθνική. Υπάρχει κούραση. Δεν είμαστε μηχανές. Δεν μπορείς όμως να κάνεις κάτι άλλο. Προσπαθούμε να καλύπτουμε τα κενά όσων λείπουν».

Για τους παρόντες: «Ο Τόμπσον είναι η ευχάριστη έκπληξη για μένα. Δεν είχε ιδέα από Ευρώπη. Ο Ρόμπερτς ψάχνει να βρει ρυθμό μετά τον τραυματισμό. Όταν γίνει εντελώς καλά θα είναι καλός. Ο Τόμπσον είναι δεικτικός και προσπαθεί να καταλάβει το παιχνίδι».

Για την Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Ξέρουμε όλοι τι ισχύει στο Τελ Αβίβ. Η Μακάμπι κάνει νέα αρχή και έχει νέα φιλοσοφία. Έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο στην αρχή της Euroleague, αλλά θα πάμε εκεί για να πάρουμε τη νίκη».

Για τον Βασίλη Σπανούλη: «Είναι καλύτερα ο Βασίλης, απλά δεν θέλει να πάθει κάποια υποτροπή. Θέλει να είναι 100% σίγουρος και να είναι απόλυτα έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα. Ο Βασίλης ξέρει καλύτερα απ' όλους για το πότε θα επιστρέψει στην ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.