Μιλουτίνοφ: «Να παλεύουμε σε όλα τα ματς, Ολυμπιακός είμαστε»

Gazzetta team
Μιλουτίνοφ: «Να παλεύουμε σε όλα τα ματς, Ολυμπιακός είμαστε»
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ τόνισε μετά τη νίκη επί της Μάλαγα πως η ομάδα του θα πρέπει να παλεύει σε όλα τα παιχνίδια όσες απουσίες και να έχει.

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Μάλαγα και ο Νίκολα Μιλουτόνοφ ανέφερε πως οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να παλεύουν σε όλα τα ματς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA

«Η Μάλαγα είναι καλή ομάδα. Έχουμε σκαμπανεβάσματα. Δεν μπορούμε να τα επιτρέψουμε, γιατί μπορεί να μας στοιχίσουν. Έχουμε πρώτα ένα ματς στο πρωτάθλημα, αυτό κοιτάμε. Ο κόουτς είπε πως όποιος παίζει θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Είμαστε ο Ολυμπιακός, πρέπει να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια, όσοι παίκτες κι αν είμαστε».

Για απόδοση του: «Πάντα προσπαθώ να παίξω όσο καλύτερα μπορώ. Θα είμαι χαρούμενος αν κερδίσει η ομάδα μου είτε παίξω καλά είτε όχι. Όπως είπα, όσο κι αν παίζω, πάντα θα προσπαθώ να είμαι όσο καλύτερος μπορώ. Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίσει και να πάρει τις σωστές αποφάσεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.