Να «νικήσει» απουσίες και την... έκπληξη της πρώτης αγωνιστικής!

Αντωνία Σπανού
Να «νικήσει» απουσίες και την... έκπληξη της πρώτης αγωνιστικής!
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μάλαγα στο ΣΕΦ (20/10, 21:00) και θέλει να ξεπεράσει τις απουσίες και να παρουσιαστεί δυνατός μπροστά στον κόσμο του.

Δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, πρώτο στο ΣΕΦ όμως. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Μάλαγα και έχουν πολλές δυσκολίες να ξεπεράσουν.

Μετά την νίκη κόντρα στην Μπασκόνια στην πρώτη αγωνιστική της Euroleague η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να μην αφήσει περιθώρια αντίδρασης στους Ισπανούς, κατόχους του περσινού Eurocup.

Τα προβλήματα πάντως που έχουν να ξεπεράσουν οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι και λίγα, αφού για ακόμα μια φορά ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του, ο Τιλί φυσικά είναι εκτός και θα είναι για αρκετούς μήνες, ενώ αμφίβολοι είναι οι Στρέλνιεκς, Παπανικολάου και Μάντζαρης που αντιμετωπίζουν προβλήματα και η συμμετοχή του θα κριθεί τελευταία στιγμή.

Ο Ιώαννης Παπαπέτρου πάντως τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του που θα κληθούν να καλύψουν τα κενά πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, ενώ ο Τζαμέλ ΜακΛιν τόνισε ότι πρέπει να είναι σκληρός ο Ολυμπιακός, ενώ στάθηκε στην... ευλογία του μεγάλου ρόστερ.

Από την πλευρά της η Μάλαγα «σόκαρε» την Euroleague με την μεγάλη νίκη της επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Φενέρ στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και θέλει κόντρα στον Ολυμπιακό να αποδείξει ότι τίποτα δεν έγινε τυχαία και θα προσπαθήσει να πάρει ότι της αναλογεί από αυτό τον... Μαραθώνιο.

Απώλεια έχουν και οι Ισπανοί, καθώς ο Τζεφ Μπρουκς, ο φόργουορντ της Μάλαγα, ταλαιπωρήθηκε από ίωση και δεν κατάφερε να ταξιδέψει στην Ελλάδα για το παιχνίδι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.