Πασκουάλ: «Ελπίζω να μη με ρωτήσετε ξανά για τις βολές»

Πασκουάλ: «Ελπίζω να μη με ρωτήσετε ξανά για τις βολές»

Gazzetta team
Πασκουάλ: «Ελπίζω να μη με ρωτήσετε ξανά για τις βολές»
Ο Τσάβι Πασκουάλ αναφέρθηκε στο κακό ποσοστό του Παναθηναϊκού στις βολές και στάθηκε στην άσχημη πρεμιέρα στην Βαρκελώνη.

Αρχικά, ο Καταλανός προπονητής ανέφερε στην Συνέντευξη Τύπου: «Νομίζω πως παίξαμε πολύ καλά στην επίθεση. Ίσως παίξαμε καλά για 40 λεπτά. Στο πρώτο μέρος δεν βάλαμε τις βολές και γι' αυτό δεν είχαμε μεγάλο σκορ. Στην άμυνα παίξαμε καλά αρχικά, και μετά χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Αλλά ήταν ένα καλό ματς για να ξεκινήσουμε νικηφόρα στην διοργάνωση μέσα στην έδρα μας και ήταν μια σημαντική νίκη».

Για το θέμα των βολών, υποστήριξε: «Περιμένω στο μέλλον να μην επαναληφθεί αυτή η ερώτηση. Είναι ένα ψυχολογικό θέμα. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ξανασυμβεί. Μερικές φορές δεν έχει σημασία αν πάει στην γραμμή ένας καλός ή ένας κακός σουτέρ, θα συμβεί το ίδιο. Στο δεύτερο μέρος είχαμε καλύτερο ποσοστό στις βολές, χάσαμε 3, το βελτιωμένο ποσοστό στις βολές μας, βοήθησε να κρατήσουμε την διαφορά, αλλά αξιοποιήσαμε κάποια πράγματα στην επίθεση και τα κάναμε σκορ. Θα βελτιωθεί το ποσοστό μας στις βολές».

Για το αν ήθελε βελτίωση το ψυχολογικό ή αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας, μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα, τόνισε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που προπονούμαστε μετά από ταξίδι. Ας μη δώσουμε μεγάλη αξία σε αυτό από όση έχει. Αλλά είναι λογικό πως όταν δεν κάνεις τα πράγματα σωστά, πρέπει να δουλέψεις περισσότερο. Δουλέψαμε και στον τομέα της ψυχολογίας, αλλά και στο αγωνιστικό. Είχαμε την χειρότερη βραδιά που μπορεί να έχει κανείς σε όλο το χρόνο. Δεν βαλαμε σουτ, δεν είχαμε συγκέντρωση δεν αγωνιστήκαμε μέχρι το τέλος. Σήμερα η εικόνα μας ήταν διαφορετικη, αλλά εχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.