Έτοιμος για την πρώτη νίκη «σπίτι» του!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπάμπεργκ (21:15, NS1) για την 2η αγωνιστική της Euroleague και θέλει την πρώτη του νίκη στην διοργάνωση.

Έτοιμος για την πρώτη νίκη «σπίτι» του!

Η πρώτη αγωνιστική ανήκει στο παρελθόν, ο... Μαραθώνιος δεν έχει καλά καλά ξεκινήσει και ο Παναθηναϊκός καλείται να αφήσει πίσω του την ήττα στην Βαρκελώνη, να ανασυνταχθεί και να πάρει την πρώτη του νίκη μπροστά στον κόσμο του.

Οι «πράσινοι» ανοίγουν το σπίτι τους για πρώτη φορά στην νέα ευρωπαϊκή σεζόν κόντρα στην Μπάμπεργκ του Αντρέα Τρινκέρι και δεν υπάρχει άλλη σκέψη πέρα από την προσπάθεια και την νίκη.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, έδωσε το σύνθημα νίκης και τόνισε ότι αυτό που μετράει είναι να είναι κόσμος και ομάδα ενωμένοι για να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

Από την πλευρά του ο Νικ Καλάθης μίλησε για την σημασία που υπάρχει στο να περιοριστεί ο ρυθμός των δύο έμπειρων γκαρντ της γερμανικής ομάδας, του Ζήση και του Χάκετ.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού γνωρίζουν την σημασία της συγκεκριμένης νίκης και με τον κόσμο στο πλευρό τους θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για το θετικό αποτέλεσμα που θα δώσει βαθμούς και ψυχολογία για την συνέχεια.