Πέρεθ: «Κάθε μέρα που κρατάμε τον Ντόντσιτς είναι πολυτέλεια»!

Πέρεθ: «Κάθε μέρα που κρατάμε τον Ντόντσιτς είναι πολυτέλεια»!

Πέρεθ: «Κάθε μέρα που κρατάμε τον Ντόντσιτς είναι πολυτέλεια»!
Ο Λούκα Ντόντσιτς λογίζεται ως το επόμενο Νο.1 στο Draft και ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, εξήγησε πως η παραμονή του νεαρού Σλοβένου στη «Βασίλισσα» είναι πολυτέλεια!

Το μεγαλύτερο ταλέντο του ευρωπαϊκού μπάσκετ απολαμβάνει το παιχνίδι ενώ στο εγγύς μέλλον και με το κατευόδιο όλων, ετοιμάζει το ταξίδι του στο ΝΒΑ. Ακόμα και από το Νο.1 στο Draft 2018, όπως ανέφερε πρόσφατα το Yahoo! Sports σε ένα κείμενο που δεν φείδεται επαίνων για τον νεαρό πρωταθλητή Ευρώπης, ο οποίος με τη σειρά του αποδεικνύει κάθε εβδομάδα ότι βγήκε από το αυγό του κι εκκολάφθηκε ως εν δυνάμει σούπερ σταρ της Ρεάλ.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ, μίλησε στην εφημερίδα «El Español», εξηγώντας πως «κάθε μέρα που κρατάμε τον Ντόντσιτς στην ομάδα μας είναι πολυτέλεια. Μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο και είναι μόλις 18 ετών. Το ζητούμενο για όλους μας είναι να του προσφέρουμε τις καλύτερες συνθήκες για να αναπτυχθεί. Θα προσπαθήσουμε να τον κρατήσουμε μαζί μας λίγο παραπάνω».

Είπε και άλλα ενδιαφέροντα ο Πέρεθ. Αναφέρθηκε στην πορεία της αποθεραπείας του Σέρχιο Γουλ, εξηγώντας πως «θα τον έχουμε μαζί μας πολύ πιο σύντομα απ' ότι περιμέναμε». Πρόσθεσε, δε, πως «η πρόκριση στο Final 4 είναι ο στόχος, όμως το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε τον τίτλο»