Πιανιτζιάνι: «Η Φενέρ δεν θα ψάξει μια απλή νίκη»

Νίκος Καρφής
Πιανιτζιάνι: «Η Φενέρ δεν θα ψάξει μια απλή νίκη»
Για το ματς της Αρμάνι με την Φενέρ (19/10, 21:45) μίλησε ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι, τονίζοντας πως οι σερί δύο ήττες των Τούρκων σε πρωτάθλημα και Euroleague, έχουν πεισμώσει την ομάδα του Ομπράντοβιτς

H Aρμάνι υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε (19/10, 21:45) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Euroleague και ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι ανέφερε πως οι Τούρκοι δεν θα έρθουν στο Μιλάνο για μια απλή νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ιταλός προπονητής

«Το επίπεδο δυσκολίας είναι πολύ μεγάλο, όχι επειδή είναι σπουδαία ομάδα, αλλά επειδή έρχονται από δύο σερί ήττες και μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι. Έχουν πολλούς δυνατούς παίκτες στον πνευματικό τομέα. Δεν θα έρθουν στο Μιλάνο μόνο για να νικήσουν, αλλά για να δείξουν κάτι με την εμφάνιση τους. Αυτό είναι το πρώτο εμπόδιο για μας.

Η Μάλαγα τους νίκησε την περασμένη εβδομάδα, σε ένα ματς που ο νικητής δεν ξεπέρασε τους 70 πόντους. Επίσης θα αντιμετωπίσουμε ένα αμυντικό τείχος. Πρέπει να παίξουμε στα όρια μας και να έχουμε ενέργεια από την αρχή μέχρι το τέλος. Οι στόχοι μας δεν περιορίζονται σε ένα απλό ματς και ότι και να γίνει θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνέχεια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.