Πόσο... Social είναι ο Ολυμπιακός (poll)

Πόσο... Social είναι ο Ολυμπιακός (poll)

Στέλλα Παπαδοπούλου
Πόσο... Social είναι ο Ολυμπιακός (poll)
Η EuroLeague Greece μέτρησε τους followers των «ερυθρόλευκων» και ζητά από εσένα να αναδείξεις τον αγαπημένο σου παίκτη του Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι σκέτη α-πό-λαυ-ση. Ο αρχηγός, Βασίλης Σπανούλης, έχει μπει δυναμικά στo «παιχνίδι», την ώρα που ο σκύλος του Γιώργου Μπόγρη κλέβει την παράσταση.

Ναι, μιλάμε για τους λογαριασμούς των παικτών του Ολυμπιακού στα Social Media. Οι «ερυθρόλευκοι» τελευταία δείχνουν ανεβασμένοι στο Instagram, μόνο ο Χόλις Τόμπσον δεν έχει λογαριασμό, ενώ ο Βαγγέλης Μάντζαρης δεν είναι και τόσο fun. Μάλιστα, λίγοι είναι αυτοί που τα έχουν καλά με το twitter. Ο «Μπογρίνιο» που έχει και page στο Facebook με 3.000 φίλους ξέρει να κάνει καλό «παιχνίδι» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πρώτος με διαφορά είναι ο «Πρι» στο instagram με 122.000 ακόλουθους και πάντα φροντίζει να τροφοδοτεί τα site με viral θεματάκια.

Κι εδώ που τα λέμε... κλέβει την παράσταση και στο κανάλι των «ερυθρόλευκων» στο YouTube.

Aξέχαστο βίντεο!

Στην «αιώνια» μάχη ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει το πάνω χέρι στα Social Media, αφού... νικάει τον Παναθηναϊκό σε Instagram (+15.500), Facebook (+20.064) και YouTube (+37.026 subs).

Ολυμπιακός: olympiacosbc
Ιnstagram:
99.900
Twitter: 61.500
Facebook: 405.233
YouTube: 74.454 subscribers

Οι αριθμοί των «ερυθρόλευκων» σε Instagram και Twitter

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου παίκτης του Ολυμπιακού στα Social;

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.