Ρέγιες: «Ο Σέρχιο να γυρίσει... ζεστός στη Μόσχα»! (pics)

Ρέγιες: «Ο Σέρχιο να γυρίσει... ζεστός στη Μόσχα»! (pics)
Η Ρεάλ υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Φελίπε Ρέγιες σε ρόλο... μοντέλου μίλησε για την επιστροφή του Σέρχιο Ροντρίγκεθ στη Μαδρίτη.

Το καλεντάρι της 2ης αγωνιστικής της Euroleague στέλνει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Μαδρίτη και τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ απέναντι στη Ρεάλ. Ο «Chacho» αγωνίστηκε στη «Βασίλισσα» την περίοδο 2010-16 κατακτώντας την Euroleague (2015), τρία πρωταθλήματα Ισπανίας και τέσσερα Copa del Rey πριν φορέσει τη φανέλα των Sixers και μετρήσει τις δυνάμεις του στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη. Από την πλευρά του ο Φελίπε Ρέγιες, ο οποίος συμμετείχε σε παρουσίαση σειράς ρούχων στο Corte Inglés, αναφέρθηκε στο ματς με την ΤΣΣΚΑ.

«Είναι ένα σημαντικό τεστ, όχι όμως καθοριστικό επειδή είμαστε ακόμα στις αρχές της σεζόν. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας, πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν όμως για εμάς είναι απλώς ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ. Ανυπομονούμε να υποδεχθούμε τον Chacho όμως θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι ώστε να γυρίσει... ζεστός στη Μόσχα» τόνισε αστειευόμενος για τον πρώην συμπαίκτη του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.