Μπόγρης: «Ο Ολυμπιακός δεν καταλαβαίνει από απουσίες»

Μπόγρης: «Ο Ολυμπιακός δεν καταλαβαίνει από απουσίες»

Gazzetta team
Μπόγρης: «Ο Ολυμπιακός δεν καταλαβαίνει από απουσίες»
Ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε για τις απουσίες που είχε ο Ολυμπιακός με την Μπασκόνια κι τόνισε πως η ομάδα του δεν καταλαβαίνει από τραυματισμούς...

Προσφορά ημέρας σε περιμένει στο Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς και το γεγονός ότι ήταν μακριά από το ΣΕΦ το κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο. Έλειπαν σημαντικοί παίκτες και ήταν δύσκολο να προσαρμοστείς. Όλα τα παιδιά έκανα ένα βήμα μπροστά. Μπράβο στον Αγραβάνη που κάλυψε το κενό του Τιλί. Είναι κίνητρο και για εμένα και για όλους. Αυτό κάνει ο πρωταθλητισμός. Έχουμε πολλούς παίκτες σε κάθε θέση και εμείς θέλουμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε ώστε να είμαστε καλύτεροι».

Για τις απουσίες: «Είχαμε ένα πλάνο κόντρα στην Μπασκόνια. Όλα τα παιδιά ανταποκρίθηκαν. Και ο Μάντζαρης και ο Στρέλνιεκς και ο Παπανικολάου ανταπεξήλθαν όπως και ο Τολιόπουλος. Όλα τα παιδιά δώσαμε πράγματα και έτσι σαν μια γροθιά θα συνεχίσουμε καλύπτοντας τα κενά και είναι σημαντικό πως μετά την ήττα στο ΣΕΦ δείξαμε αυτό το πρόσωπο».

Για να καταλήξει: «Τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα έκαναν ένα βήμα μπροστά για να καλύψουν τα κενά και αυτό έδειξε πως είμαστε μια ομάδα που δεν καταλαβαίνει από απουσίες. Και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε όλοι για να καλύπτουμε δύσκολες στιγμές γιατί η χρονιά είναι μεγάλη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.