Τόμιτς: «Σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να κλαίγεσαι»

Κάτια Πετροπούλου
Τόμιτς: «Σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να κλαίγεσαι»
Ο Μίλαν Τόμιτς τόνισε πως ο Ολυμπιακός ήταν σημαντικό που αντέδρασε μετά τον Παναθηναϊκό και σχολίασε το γεμάτο ρόστερ της ομάδας.

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου δήλωσε στην κάμερα της Nova, μετά την νίκη επί της Μπασκόνια, για τα στατιστικά: «Είχαμε 16 επιθετικα ριμπάουντ. Δεύτερες επιθέσεις μας βοήθησε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Επί 40 λεπτά είχαμε τον έλεγχο, στην άμυνα ήμασταν καλοί, κρατήσαμε σε χαμηλό σκορ την Μπασκόνια, που παίζει σε τρανζίσιον. Εκτός από το πρώτο ημίχρονο που δεχθήκαμε 2 πόντους στο φαστ μπέρικ, δεν έγινε κάτι άλλο. Πιστεύω ότι η ομάδα θα ανεβαίνει, όσο περνά ο καιρός, και με την επιστροφή των υπολοίπων».

Για τους ψηλούς της ομάδας που έπαιξαν καλά, είπε: «Οι ψηλοί ήταν πολύ καλοί αμυντικά κι επιθετικά. Το μπάσκετ παίζεται και από τις πλευρές. Διαβάζαμε\αρκετά καλά την άμυνα με τις αλλαγές που έκανε η Μπασκόνια. Το σημαντικό και το καλό είναι ότι αντιδράσαμε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και με την ίδια άμυνα που έπαιξε η Μπασκόνια δείξαμε πως γίναμε καλύτεροι».

Για τις απουσίες της ομάδας, υποστήριξε: «Είμαστε ομάδα που έχει βάθος κι ενέργεια. Αλλά σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να κλαίγεσαι. Τώρα έχουμε γεμάτη ομάδα και ρόστερ και ο καθένας πρέπει να βοηθά την ομάδα».