ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Πρίντεζης: «Αντιδράσαμε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό»

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε μετά την νίκη επί της Μπασκόνια, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός αντέδρασε καλά μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Πρίντεζης: «Αντιδράσαμε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό»

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)! 

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στη Euroleague και ο Γιώργος Πρίντεζης ανέφερε πως η ομάδα του αντέδρασε με σωστό τρόπο μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Aναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA

«Ήταν μια καλή νίκη. Αντιδράσαμε καλά μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Πάιξαμε καλά κόντρα σε μια σκληρή ομάδα και πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά για να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα. Ήταν ο τρίτος τραυματισμός αυτός του Τιλί. Αυτό είναι ένα από τα θετικά πως έχουμε μεγάλο ρόστερ. Ο Αγραβάνης ήταν έτοιμος. Παίξαμε σαν ομάδα και πήραμε μια μεγάλη και σημαντική νίκη. Ήταν σημαντικές οι απουσίες που είχαμε»

Για την ομάδα του: «Η αλήθεια είναι πως είχαμε μεγαλύτερη διάρκεια αν και κάναμε κάποια ηλίθια λάθη. Συγκεντρωθήκαμε σε σημαντικούς παίκτες της Μπασκόνια και είχαμε διάρκεια. Κάναμε μια δεύτερη καλή εμφάνιση».

Για την φετινή Euroleague: «Έτσι όπως είναι το σύστημα πρέπει να κερδίζουμε πάντα. Όλοι είμαστε πιο έμπειροι στο νέο σύστημα και ξέρουμε ποια είναι τα κρίσιμα παιχνίδια. Δεν έχουμε περιθώρια λάθους. Δουλεύουμε καλύτερα, χρειάζεται συντήρηση για να φτάσουμε ψηλά».

Για τους ψηλούς του Ολυμπιακού: «Η ομάδα παίρνει τη νίκη. Δεν θέλω να σταθώ σε ψηλούς και κοντούς. Όλοι όσοι μπήκανε δώσανε πράγματα. Είναι ανάλογα το τι σου δίνει μια ομάδα. Θέλαμε να βάλουμε εύκολα καλάθια. Σε γενικές γραμμές το κάναμε και πήραμε ρυθμό».