Αλόνσο: «Έγραψε ιστορία στην Μπαρτσελόνα ο Πασκουάλ επειδή έχει πειθαρχία»

Gazzetta team
Αλόνσο: «Έγραψε ιστορία στην Μπαρτσελόνα ο Πασκουάλ επειδή έχει πειθαρχία»
Ο Σίτο Αλόνσο μίλησε στη media day ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό και ανέφερε πως ο Τσάβι Πασκουάλ κάνει τα πάντα με πειθαρχία και για αυτό έγραψε ιστορία στην Μπαρτσελόνα.

H Mπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό (13/10, 22:00) για την πρεμιέρα της Euroleague και ο Σίτο Αλόνσο εκθείασε τον Τσάβι Πασκουάλ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη media day

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ έμπειρους και αθλητικούς παίκτες και για να κερδίσουμε αύριο θα πρέπει να κάνουμε σωστά τα περισσότερα πράγματα. Ως ομάδα, είμαι σίγουρος πως θα είμαστε ακόμα καλύτεροι τις επόμενες εβδομάδες, αλλά τώρα πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και στους αγώνες της Euroleague πέρα από αυτούς του πρωταθλήματος. Από την περσινή χρονιά, όλοι έχουν μάθει να μην βιάζονται, αλλά και να μην έχουν μεγάλες κοιλιές στην απόδοσή τους».

Για τον Τσάβι Πασκουάλ: «Θυμάμαι ότι σχεδόν πάντα καταφέρνει να με εκπλήξει και υπάρχει μεγάλος αλληλοσεβασμός ανάμεσά μας. Προετοιμάζουμε τα παιχνίδια ο καθένας με τον δικό του τρόπο, αλλά υπάρχουν κάποια περιθώρια για εκπλήξεις. Έχει βαδίσει σε έναν σπουδαίο δρόμο ως επαγγελματίες, αφού κάνει τα πάντα με πειθαρχία ανεξαρτήτως χώρας και ομάδας. Αυτός είναι ο λόγος που έγραψε ιστορία με την Μπαρτσελόνα».