ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗ MEDIA DAY ΕΝΟΨΕΙ PANAΘΗΝΑΪΚΟΥ

Ρίμπας: «Μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους, αλλά απαιτείται προσοχή»

Ο Πάου Ρίμπας τόνισε πως η Μπαρτσελόνα έχει την ικανότητα να κερδίσει τους πάντες στην Euroleague, ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό (13/10, 22:00).

Ρίμπας: «Μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους, αλλά απαιτείται προσοχή»

Στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Πάου Ρίμπας λίγο πριν την πρεμιέρα της Euroleague.

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε

«Πέρυσι "πληγωθήκαμε" στο νέο format και γνωρίζουμε πως πρέπει να βελτιωθούμε, να είμαστε καλύτεροι ως ομάδα και να ξεκινήσουμε να νικάμε, τουλάχιστον στην έδρα μας. Εκτός έδρας τα πράγματα θα είναι πολύ πιο περίπλοκα. Είμαστε ενθουσιασμένοι αυτή τη στιγμή. Ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα και πηγαίνουμε στο πρώτο ματς της Euroleague. Ο λογικός στόχος είναι να νικήσουμε την Παρασκευή και μετά να πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Πρέπει να παίζουμε με τα πόδια μας να πατούν στο έδαφος. Μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους, αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Μόνο έτσι θα συνεχίσουμε να έχουμε πιθανότητες. 

Όταν παίζεις με αυτοπεποίθηση μπορείς να πάρεις νίκες. Γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Θα έχουμε και κακές στιγμές, αλλά θα πρέπει να αντιδράσουμε. Πέρυσι δεν τα καταφέραμε. Επιστρέφω με μεγάλη θέληση, έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου όποτε μου ζητηθεί».