Παίξε Fantasy στη Euroleague Greece και κέρδισε ένα ταξίδι για δύο στο Final 4!

Παίξε Fantasy στη Euroleague Greece και κέρδισε ένα ταξίδι για δύο στο Final 4!
Πάρε μέρος στη Λίγκα της Euroleague Greece στο Fantasy και ταξίδεψε με ένα φίλο σου στο Final 4 του Βελιγραδίου με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Το νέο «σπίτι» της Euroleague στην Ελλάδα βρίσκεται στο gazzetta.gr και θα ήταν αδύνατον να μην παίξουμε μαζί σας Euroleague Fantasy.

Το εθιστικό online παιχνίδι της διοργάνωσης με το οποίο ασχολείται χιλιάδες κόσμος έρχεται -μετά από χιλιάδες μηνύματα- και στο gazzetta.gr!

Μπες τώρα στη Λίγκα που φτιάξαμε με το όνομα "Euroleague Greece by Gazzetta", (αν έχεις πρόβλημα βάλε τον κωδικό MRV9TZKC) και δημιούργησε την ομάδα σου.

Στο πρωτάθλημα, εκτός από όλους εσάς, συμμετέχουν με τις δικές τους ομάδες όλοι οι μπασκετικοί συντάκτες του gazzetta.

Ο πρωταθλητής της λίγκας κερδίζει ένα πλήρες πακέτο διαμονής για δύο άτομα για το Final 4 του Βελιγραδίου (18-20 Μαϊου) με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Διαμονή, αεροπορικά εισιτήρια και φυσικά «μαγικά χαρτάκια» για όλους τους αγώνες του Final 4.

Εκτός του μεγάλου δώρου, κάθε εβδομάδα ο εκάστοτε νικητής (αυτός που βρεθεί στην 1 θέση της κάθε αγωνιστικής) θα κερδίζει ένα διπλό εισιτήριο για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού.

Μπες τώρα στη Λίγκα του Euroleague Greece και παίξε Fantasy μαζί μας!

* Κάθε ένας από εσάς δικαιούται μία ομάδα! Μη μας κάνετε να ψάχνουμε emails και IPs. Θα βρούμε και θα σβήσουμε όλες τις διπλές ομάδες... Play Fair!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.