Οι μεγάλοι απόντες του Eurobasket

Οι μεγάλοι απόντες του Eurobasket

bet365

Ο Μίλος Τεόντοσιτς ήταν το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη μακρά λίστα των παικτών που δεν θα αγωνιστούν στο Eurobasket.

Το ότι δεν θα έχει ο κόσμος την ευκαιρία να απολαύσει κάποιους σπουδαίους σταρ του ευρωπαϊκού μπάσκετ αποτελεί τη μία διάσταση της απουσίας τους. Η άλλη αφορά τις ομάδες, που πλήττονται από τέτοιες απουσίες. Άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο, όχι απαραίτητα από τον αριθμό των απουσιών, αλλά κυρίως από την αξία των παικτών που θα λείψουν και το ρόλο που έχουν μέσα στο σύνολο.

Η σερβική ομοσπονδία, λοιπόν, ενημέρωσε ότι ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο Eurobasket 2017 προσθέτοντας το όνομά του στο απουσιολόγιο του Σάσα Τζόρτζεβιτς, πλάι σε αυτά των Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Νέμανια Μπιέλιτσα και Νίκολα Γιόκιτς! Οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες στο Ρίο και δευτεραθλητές κόσμου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας έχουν σημαντικές απουσίες όμως δεν είναι οι μόνοι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ενημέρωσε ότι δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο Πανευρωπαϊκό λόγω προβλήματος στο γόνατο, ο Ντανίλο Γκαλινάρι χάνει τη διοργάνωση λόγω μιας... ανοησίας στο φιλικό με την Ολλανδία ενώ η Ισπανία καλείται να επιβιώσει χωρίς τον Σέρχιο Γιουλ ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στο γόνατο στην αναμέτρηση με το Βέλγιο. Κάποιοι παίκτες προτίμησαν την ξεκούραση (Μπατούμ) ενώ άλλοι είχαν εκκρεμότητες με τα συμβόλαιά τους (Μίροτιτς) βάζοντας σε δεύτερο πλάνο την εθνική.

Οι μεγάλοι απόντες
Μίλος Τεόντοσιτς, Νίκολα Γιόκιτς, Νέμανια Μπιέλιτσα, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα (Σερβία)
Σέρχιο Γιουλ, Νίκολα Μίροτιτς, Ρούντι Φερνάντεθ (Ισπανία)
Γιάννης Αντετοκούνμπο (Ελλάδα)
Ντανίλο Γκαλινάρι (Ιταλία)
Ρούντι Γκομπέρ, Νικολά Μπατούμ (Γαλλία)
Ντομάντας Σαμπόνις (Λιθουανία)
Ενές Καντέρ, Ομέρ Ασίκ, Ερσάν Ιλιασόβα (Τουρκία)
Μάριο Χεζόνια, Άντε Ζίζιτς, Ίβιτσα Ζούμπατς (Κροατία)
Γιαν Βέσελι (Τσεχία)
Αλεξ Λεν (Ουκρανία)

 

Τελευταία Νέα