«Η μαγνητική του Γιάννη είναι καθαρή»!

«Η μαγνητική του Γιάννη είναι καθαρή»!

«Η μαγνητική του Γιάννη είναι καθαρή»!

bet365

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης, εξήγησε πως η Ομοσπονδία έκανε ό,τι ήταν δυνατόν προκειμένου να μην δώσει κανένα δικαίωμα στους Μπακς.

«Δυστυχώς, ό,τι συνέβη μέχρι σήμερα έδειχνε πως κάπου εκεί θα καταλήγαμε.... Από την πλευρά της Ελληνικής Ομοσπονδίας έγινε ό,τι ήταν δυνατόν προκειμένου να μην δώσουμε κανένα δικαίωμα στους Μπακς ώστε να μην μας πουν ότι δεν τηρήσαμε αυτά που ζητούσαν. Εμείς έχουμε βγάλει τη μαγνητική του Γιάννη που φαίνεται ότι το πόδι του είναι καθαρό, την στείλαμε και στη FIBA. Κάτι άλλο συμβαίνει. Δεν είχαμε καμία ενημέρωση εκτός από τα... social media. Δεν υπήρχε καμία έγγραφη ενημέρωση. Κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν για να διευκολύνουμε την κατάσταση, ό,τι μας ζήτησαν οι Μπακς ώστε να μην έχει πρόβλημα ο παίκτης» ανέφερε σχετικά ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ στην κάμερα της ΕΡΤ με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και το γεγονός ότι ο Greek Freak δεν θα ενισχύσει την Εθνική στο Eurobasket.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα