Ο Σκουρτόπουλος ενημέρωσε τον Πιτίνο για την Εθνική και τον Αντετοκούνμπο

Ο Σκουρτόπουλος ενημέρωσε τον Πιτίνο για την Εθνική και τον Αντετοκούνμπο

Ο Σκουρτόπουλος ενημέρωσε τον Πιτίνο για την Εθνική και τον Αντετοκούνμπο

bet365

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έκανε μια αρχική ενημέρωση στον Ρικ Πιτίνο σε ό,τι αφορά τα θέματα αγωνιστικής λειτουργίας της Εθνικής ομάδας και ο Αμερικανός κόουτς ζήτησε να μάθει λεπτομέρειες για τη συνεργασία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και «θρύλος» του κολεγιακού μπάσκετ των ΗΠΑ βρέθηκε το πρωί στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο ΟΑΚΑ, δίνοντας τα χέρια με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο κι αναλαμβάνοντας την Εθνική στο Προολυμπιακό τουρνουά με στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο Αμερικανός προπονητής είχε σύντομη συνάντηση και με τον εν ενεργεία προπονητή της Εθνικής ομάδας, Θανάση Σκουρτόπουλο, ο οποίος καλείται να οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στους προκριματικούς αγώνες του EuroBasket 2021, αρχής γενομένης από τις αναμετρήσεις του Φεβρουαρίου με τη Βουλγαρία και τη Βοσνία.


Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, ο 53χρονος Έλληνας τεχνικός ενημέρωσε τον Ρικ Πιτίνο σχετικά με οργανωτικά ζητήματα και θέματα αγωνιστικής λειτουργίας της Εθνικής. Από την πλευρά του, ο Αμερικανός κόουτς ζήτησε να μάθει πώς ήταν η συνεργασία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Τα τέσσερα Προολυμπιακά τουρνουά θα διεξαχθούν το διάστημα 23-28 Ιουνίου 2020 και ο "Greek Freak" θα προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν αφού οι Μπακς αναμένεται να φτάσουν μακριά στα playoffs (σ.σ. πέρσι αποκλείστηκαν από τους Ράπτορς στους τελικούς της Ανατολής στις 26 Μαϊου). Ο Πιτίνο ποντάρει πολλά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως ηγέτη της Εθνικής που καλείται να κουβαλήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με στόχο τη συμμετοχή στους Αγώνες του Τόκιο.

Πιτίνο και Σκουρτόπουλος θα έχουν νέα συνάντηση την προσεχή Δευτέρα (11/11), οπότε και θα μπουν σε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Τελευταία Νέα