«Πόσα από τα 3 εκατομμύρια είχε εξασφαλίσει η ΕΟΚ για το Προολυμπιακό»;

«Πόσα από τα 3 εκατομμύρια είχε εξασφαλίσει η ΕΟΚ για το Προολυμπιακό»;

Δημήτρης Τομαράς
«Πόσα από τα 3 εκατομμύρια είχε εξασφαλίσει η ΕΟΚ για το Προολυμπιακό»;

bet365

Από την πλευρά της ΓΓΑ Αθλητισμού ξεκαθαρίζουν πως δεν αναγνωρίζουν καμία... υποτιθέμενη κόντρα με κανέναν και διερωτώνται πόσα από τα 3 εκατομμύρια ευρώ που προϋποθέτει η ανάληψη ενός Προολυμπιακού τουρνουά είχε στη διάθεση της η ΕΟΚ.

Η Ελλάδα ήταν μία από τις χώρες που, θεωρητικά τουλάχιστον έδειξε ενδιαφέρον να διεκδικήσει ένα από τα τέσσερα Προολυμπιακά τουρνουά που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι του 2020 κι εξασφαλίζουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Παρ' όλα αυτά, η ΕΟΚ αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση εξηγώντας, μεταξύ άλλων πως ανέμενε την απάντηση για τις προθέσεις της Πολιτείας για οικονομική υποστήριξη που, σύμφωνα πάντα με την Ομοσπονδία, δεν ήλθε ποτέ...

Από την πλευρά της ΓΓΑ αναφέρουν πως δεν αναγνωρίζουν καμία απολύτως κόντρα με κανέναν, ξεκαθαρίζοντας πως όλα αξιολογούνται αντικειμενικά, με αξιοκρατία αλλά και με διαφάνεια.

Υπενθυμίζουν, μάλιστα πως η εκδήλωση ενδιαφέροντος ανάληψης ενός Προολυμπιακού τουρνουά προϋποθέτει μια προκαταβολή μερικών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και το συνολικό κόστος της διοργάνωσης αγγίζει περίπου τα 3 εκατομμύρια.

Διερωτώνται, δε πόσα από αυτά είχε εξασφαλίσει η ΕΟΚ προκειμένου να λένε, όσοι λένε, για κόντρες και έλλειψη στήριξης από τη Πολιτεία και τονίζουν με νόημα πως από μέρους τους, όλα είναι ανοιχτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα