Κελεμένη: «Όλες... μεγαλώσαμε λίγο μέσα από τη διοργάνωση»

Κελεμένη: «Όλες... μεγαλώσαμε λίγο μέσα από τη διοργάνωση»

Gazzetta team
Κελεμένη: «Όλες... μεγαλώσαμε λίγο μέσα από τη διοργάνωση»

bet365

Η Σοφία Κελεμένη είναι η πιο... μικρή από τις «μικρές» που αγωνίζονται στην Εθνική Κορασίδων.

Η διεθνής παίκτρια είναι του 2004, όπως και η Γεωργία Γρηγοροπούλου και η φετινή εμπειρία, σε ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας είναι κάτι που σίγουρα δεν θα ξεχάσει εύκολα.

«Αλήθεια.. Είναι πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Δεν έχω ξαναβρεθεί σε τέτοια διοργάνωση. Πραγματικά όλη η εμπειρία θα μου μείνει αξέχαστη. Είναι πραγματικά πολύ όμορφη και ξεχωριστή!».

H παρουσία της στα 15 της χρόνια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι κάτι που θα τη βοηθήσει στη συνέχεια όπως έχει ήδη καταλάβει και δηλώνει: «Πιστεύω πως κι εγώ, αλλά και όλα τα άλλα κορίτσια, βγαίνουμε πολύ καλύτερες, πολύ πιο έτοιμες από αυτή την εμπειρία. Σαν να... μεγαλώσαμε λίγο. Θα μας δώσει πολλά πράγματα η συμμετοχή μας στην Εθνική Ομάδα και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

Πιο «μεγάλες» φάνηκαν και σήμερα σχεδόν όλες, παίρνοντας μια σημαντική νίκη: «Ήμασταν αποφασισμένες. Το θέλαμε πολύ. Δεν θέλαμε να ξαναβρεθεί η ομάδα στην Α’ Κατηγορία. Και για τα κορίτσια του 2004 ή του 2005 που ακολουθούν, αλλά γιατί δεν μας αξίζει να βρισκόμαστε στη Β’ Κατηγορία ως ομάδα. Πιστεύω πως το δείξαμε εκεί που μετράει: Στο γήπεδο».

 

Τελευταία Νέα