Κυριακάκη: «Μεγαλώνουμε με τέτοιες νίκες»

Κυριακάκη: «Μεγαλώνουμε με τέτοιες νίκες»

Gazzetta team
Κυριακάκη: «Μεγαλώνουμε με τέτοιες νίκες»

bet365

Η Λυδία Κυριακάκη μιλώντας για τη νίκη της Εθνικής Κορασίδων κόντρα στην Πολωνία για το Eurobasket U16 στάθηκε στο φοβερό τελευταίο δεκάλεπτο.

«Στο τελευταίο δεκάλεπτο παίξαμε με καρδιά και ακούσαμε αυτά που είχαν πει οι προπονητές μας. Καταφέραμε να παίξουμε καλή άμυνα, όπως έπρεπε και μετά ήρθε και η επίθεση, ήρθαν και τα εύκολα καλάθια, βρήκαμε όλες τις λύσεις που ήταν απαραίτητες» ήταν τα λόγια της νεαρής μπασκετμπολίστριας η οποία συνέχισε: «Δεν μπορώ να πω πως κάναμε αυτά που είχαν πει οι προπονητές μας στα πρώτα λεπτά. Δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένες, τις αφήσαμε να πάρουν πολλά ριμπάουντ που δεν έπρεπε. Αισθανόμασταν έτοιμες, δεν είχαμε άγχος, πέρα από το συνηθισμένο κάθε αγώνα, αλλά δεν είχαμε καθόλου συγκέντρωση».

Ήταν μια νίκη που ήρθε δύσκολα και μέσα από διαφορές μεγάλες στη διάρκεια του αγώνα, από αυτά που βοηθούν τελικά μια ομάδα: «Ναι... Έτσι είναι... Μεγαλώνουμε με τέτοιους αγώνες και τέτοιες νίκες, μαθαίνουμε, αλλά υπάρχει και κάτι άλλο σημαντικό: Τέτοιοι αγώνες μας ενώνουν ακόμη περισσότερο από ότι είμαστε ήδη. Η ομάδα είναι πιο ενωμένη από ποτέ».

Η συνέχεια δεν είναι εύκολη, καθώς «παραμονεύει» το πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι της διοργάνωσης. Με αντίπαλο τη Λετονία: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θέλουμε να βάλουμε τα δυνατά μας, να παίξουμε με καρδιά και τον τρόπο που παίξαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο με την Πολωνία για να πάρουμε τη νίκη που θα μας οδηγήσει στους προημιτελικούς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα