Γιαννόπουλος: «Παίξαμε περισσότερο ως ομάδα»

Γιαννόπουλος: «Παίξαμε περισσότερο ως ομάδα»

Gazzetta team
Γιαννόπουλος: «Παίξαμε περισσότερο ως ομάδα»

bet365

Η Εθνική Παίδων ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Βοσνίας και ο Άγγελος Γιαννόπουλος αναφέρθηκε την πρώτη νίκη της ελληνικής ομάδας στο EuroBasket U16, σχολιάζοντας την αυριανή (11/8, 15:15) αναμέτρηση με τη Γαλλία.

«Είμαστε καιρό μαζί, πήγαν όλα καλά, δέθηκα με τα παιδιά και είμαι καλά και πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ήταν λίγο δύσκολο στην αρχή, πολλά νέα πρόσωπα, αλλά προχωράμε πια όλοι μαζί. Νομίζω φάνηκε και σήμερα. Παίξαμε πολύ καλύτερα σε σχέση με χθες, περισσότερο ως ομάδα και φάνηκε στο γήπεδο. Μιλήσαμε με τα παιδιά και είπαμε σήμερα να δείξουμε τι κάνουμε στην προπόνηση, για ποιο λόγο δουλέψαμε τόσο σκληρά όλο αυτό το διάστημα» εξήγησε ο 16χρονος φόργουορντ της Σπάρτα Μπερτράνζ μετά από τη νίκη επί της Βοσνίας.

Στη συνέχεια μίλησε για τον αγώνα με τους «bleus»: «Είναι μια πολύ αθλητική ομάδα και μία από τις καλύτερες της διοργάνωσης. Αν παίξουμε όπως σήμερα, ίσως και καλύτερα, μπορεί να σταθούμε εμπόδιο στο δρόμο τους, μπορούμε ίσως να φτάσουμε και στη νίκη. Το πιο δύσκολο θα είναι να παίξουμε άμυνα απέναντι στη συγκεκριμένη ομάδα. Πιστεύω, όμως, πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα