Σιδηροηλίας: «Σημαντικό να παλεύουμε ότι κι αν γίνεται στο παρκέ»

Σιδηροηλίας: «Σημαντικό να παλεύουμε ότι κι αν γίνεται στο παρκέ»

Σιδηροηλίας: «Σημαντικό να παλεύουμε ότι κι αν γίνεται στο παρκέ»

bet365

Ο διεθνής φόργουορντ και ο προπονητής της Εθνικής Παίδων μίλησαν για το ματς με τους Ιταλούς.

Η ελληνική ομάδα έκλεισε το πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Ιταλία με ένα ποσοστό κάτω από 20% στα σουτ εντός πεδιάς, αλλά στο δεύτερο μισό έδειξε ένα πιο μαχητικό και καλύτερο πρόσωπο και έφτασε στη νίκη στο διεθνές τουρνουά U18 στην Πορταριά.

Ο Γιάννης Σιδηροηλίας μίλησε στο site της ΕΟΚ στέκεται σ’ αυτό; «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν ήμασταν στην καλύτερη μέρα επιθετικά, όμως παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε κυρίως πολύ καλή άμυνα και ήταν και αυτή που μας έδωσε τη νίκη. Είναι σημαντικό για εμάς και παλεύουμε να φτιάξουμε ότι είναι λάθος μέσα στο παιχνίδι. Είτε είναι 100%, είτε 80%, είτε 20% το θέμα για εμάς είναι η ψυχολογία μας να μην πέφτει, να μένει πάντα ίδια και να εμμένουμε στην άμυνα, γιατί στα δύσκολα αυτή είναι που μας δώσει το κλειδί για τη νίκη».

Βλασσόπουλος: «Το σημαντικό είναι τα συμπεράσματα που βγαίνουν»

Η Εθνική Εφήβων έκανε το 2/2 στο Διεθνές Τουρνουά U18 που διεξάγεται στο Βόλο και ολοκληρώνεται αύριο όχι στην Πορταριά πιά, αλλά στο ΚΓ Νέας Ιωνίας με τον αγώνα Ελλάδα Ισπανία (20.30). Ο ομοσπονδιακός προπονητής λίγο μετά τη νίκη επί της Ιταλίας ξεκαθάρισε πως το τελευταίο που τον ενδιέφερε ήταν το αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι: «Συνεχίσαμε την προετοιμασία μας με ένα ακόμη δυνατό φιλικό. Το ότι κερδίζουμε αυτή τη στιγμή δεν λέει τίποτα. Αυτό που είναι σημαντικό είναι τα χρήσιμα συμπεράσματα που παίρνουμε και να είναι έτοιμη η ομάδα για τα επίσημα. Αυτό που θέλουμε και το είδαμε και σήμερα, είναι παιδιά που έρχονται από τον πάγκο να βοηθούν χωρίς να χάνουμε ρυθμό σε άμυνα και επίθεση. Οι αγώνες προετοιμασίας θα κλείσουν με ένα ακόμη πολύ δυνατό φιλικό, απέναντι στην Ισπανία αύριο, η οποία μάλιστα βρίσκεται στον όμιλο με τον οποίο διασταυρωνόμαστε στα νοκ άουτ. Είναι επίσης ένα πολύ καλό παιχνίδι για τον κόσμο, πριν την έναρξη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος».

 

Τελευταία Νέα