Μασλαρινός: «Βατή κλήρωση, αλλά θέλει προσοχή»

Μασλαρινός: «Βατή κλήρωση, αλλά θέλει προσοχή»

Gazzetta team
Μασλαρινός: «Βατή κλήρωση, αλλά θέλει προσοχή»

bet365

Ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών, Βασίλης Μασλαρινός, μίλησε για την κλήρωση των προκριματικών του Eurobasket 2021.

«Με μια πρώτη ματιά μπορεί να φαίνεται βατή η κλήρωση για εμάς, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή ο όμιλός μας. Το καλό είναι ότι αποφύγαμε να έχουμε στον όμιλό και δεύτερη ομάδα που συμμετείχε στην τελική φάση του φετινού Ευρωμπάσκετ.

Όσον αφορά στους αντιπάλους, η Σλοβενία είναι μια δυνατή ομάδα, η οποία διαθέτει αθλήτριες που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο. Οι άλλες δύο, Ισλανδία και Βουλγαρία θεωρητικά είναι στα μέτρα μας, αλλά δεν έχουμε ακόμα πλήρη εικόνα.

Η Εθνική Γυναικών έχει μπει σε μια διαδικασία ανανέωσης. Έχουμε πολλά ταλαντούχα κορίτσια από τις μικρότερες εθνικές και βασικός μας στόχος είναι να τις εντάξουμε στην πρώτη ομάδα. Πιστεύουμε σε αυτά τα κορίτσια και μαζί με τις έμπειρες αθλήτριες που διαθέτουμε θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας», ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού τεχνικού στην ΕΟΚ.

- Το πρόγραμμα των προκριματικών της Ελλάδας για το Eurobasket Γυναικών

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα