Με Μήτρου-Λονγκ η προεπιλογή της Εθνικής Καναδά!

Gazzetta team
Με Μήτρου-Λονγκ η προεπιλογή της Εθνικής Καναδά!

bet365

Ο Νάζαρεθ Μήτρου Λονγκ κλήθηκε στο training camp της Εθνικής Καναδά και θα διεκδικήσει μια θέση στο τελικό ρόστερ για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας δίπλα σε top ονόματα!

Ο Ελληνοκαναδός γκαρντ που αγωνίστηκε στο Summer League με τη φανέλα των Κλίβελαντ Καβαλίερς, εκτός του ότι ψάχνει συμβόλαιο στο ΝΒΑ θα πάρει μέρος και στο training camp της εθνικής Καναδά!

Ο Ναζ Μήτρου Λόνγκ θα είναι ένας από τους 29 παίκτες που θα πάρουν μέρος στο training camp το οποίο θα διεξαχθεί στο Τορόντο ενώ στη συνέχεια η εθνική θα δώσει μια σειρά από φιλικά ματς κόντρα σε Νιγηρία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, ΗΠΑ.

Από τα ονόματα ξεχωρίζουν αυτά των Τρίσταν Τόμπσον, Αρ Τζέι Μπάρετ, Σάι Τζίλτζιους Αλεξάντερ, Κόρι Τζόζεφ, Τζαμάλ Μάρεϊ, Ντουάιτ Πάουελ, Τρέι Λάιλς, Ντίλον Μπρουκς. Οι υπόλοιποι είναι οι Νίκελ Αλεξάντερ-Ουόκερ, Άαρον Μπεστ, Κεμ Μπιρτς, Κρις Μπούσερ, Οσέι Μπρίσετ, Μπράντον Κλαρκ, Άαρον Ντούρνεκαμπ, Λουτζέντ Ντορτ, Μέλβιν Ετζίμ, Μπάντι Χέσλιπ, Μφιοντου Καγκενμπέλε, Άντριου Νέμπχαρτ, Κέλι Όλινικ, Κέβιν Πάνγκος, Φίλιπ Σκραμπ, Μαριάλ Σαγιόκ, Άντι Ράουτινς, Νικ Στάουσκας και Κάιλ Ουίλτζερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα