Το καλάθι της Κρίμιλη που χάρισε την άνοδο στις Νεάνιδες: «Θα το θυμάμαι για όλη μου τη ζωή» (vid)

Gazzetta team
Το καλάθι της Κρίμιλη που χάρισε την άνοδο στις Νεάνιδες: «Θα το θυμάμαι για όλη μου τη ζωή» (vid)

bet365

Με καλάθι της Ιωάννας Κρίμιλη στα 4.3'' πριν από το τέλος του αγώνα με την Τουρκία, η Εθνική ομάδα Νεανίδων επικράτησε της Τουρκίας και πήρε την άνοδο στην Α' κατηγορία του Eurobasket. Τι είπε η ίδια!

«Ήταν η τελευταία επίθεση για την Εθνική και είχαμε πει να πάμε όλες στο ριμπάουντ. Αναμενόμενο ήταν να κλείσουν τις ψηλές μας, όπως και έγινε και έτσι βρέθηκα εγώ κάτω από το καλάθι. Θα μπορούσε να ήταν οποιαδήποτε άλλη παίκτρια. Σημασία έχει η νίκη και όχι ποια είναι αυτή που σημειώνει το καλάθι» σχολίασε αρχικά η αρχηγός της Εθνικής Νεανίδων και συνέχισε: «Πέτυχα το καλάθι και προς στιγμή κόλλησε το μυαλό μου. Είδα τις συμπαίκτριές μου να πανηγυρίζουν και τότε κατάλαβα τι έχει συμβεί. Τέτοιο συναίσθημα δεν το έχω ξαναζήσει. Θα θυμάμαι αυτό το καλάθι για όλη μου τη ζωή».

Και κατέληξε: «Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε και ανεβήκαμε κατηγορία. Αυτός ήταν και ο στόχος μας. Ωστόσο δεν μένουμε εδώ… Έχουμε μπροστά μας τον τελικό με την Φινλανδία, θέλουμε να μπούμε συγκεντρωμένες και να πάρουμε την νίκη».

Δείτε το καλάθι της Κρίμιλη που έκρινε τον ημιτελικό με την Τουρκία

 

Τελευταία Νέα