Εθνική 3x3: Δίπλαρος, Μουράτος, Κακλαμανάκης και Σλαφτσάκης στη Λετονία

Gazzetta team
Εθνική 3x3: Δίπλαρος, Μουράτος, Κακλαμανάκης και Σλαφτσάκης στη Λετονία

bet365

Η Εθνική Ανδρών 3x3 εκπροσωπείται φέτος από τους Νίκο Δίπλαρο, Βασίλη Μουράτο, Δημήτρη Κακλαμανάκη και Διαμαντή Σλαφτσάκη, οι οποίοι αναχώρησαν για Λετονία.

Οι τέσσερις παίκτες θα συμμετέχουν στο Europe Cup 3x3 που γίνεται στη Ρίγα (29-30/06) και θα διεκδικήσουν την πρόκριση στην τελική φάση.

Οι δηλώσεις τους:

Νίκος Δίπλαρος: «Είμαι χαρούμενος που παίρνω μέρος σε αυτό του τουρνουά και φοράω πάλι το εθνόσημο. Ευχή μου είναι να επιστρέψουμε με την πρόκριση και να πάμε και στην τελική φάση της διοργάνωσης».

Βασίλης Μουράτος: «Είναι μια πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή διοργάνωση. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που εκπροσωπούμε την Ελλάδα με την Εθνική Ομάδα 3Χ3. Υπάρχει πολύ μεγάλη διάθεση να κάνουμε κάτι καλό, να φτάσουμε σε μια διάκριση και το σίγουρο είναι πως θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση».

Δημήτρης Κακλαμανάκης: «Αποτελεί τιμή για μένα να φοράω τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας και να εκπροσωπώ τη χώρα για μία ακόμη φορά φέτος. Θέλω να πιστεύω πως θα επιστρέψουμε από τη Λετονία με την πρόκριση στην τελική φάση».

Διαμαντής Σλαφτσάκης: «Είναι μια διαφορετική διοργάνωση, αλλά η διάθεση και η θέληση να πετύχουμε κάτι καλό, να φτάσουμε σε μια διάκριση για τη χώρα μας παραμένει η ίδια. Πιστεύω πως θα βρούμε τη χημεία μας σε ένα διαφορετικό τουρνουά και θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας, όσο δύσκολη κι αν φαντάζει η αποστολή μας, έχοντας απέναντι μας πιο έμπειρες ομάδες».

Για την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, κλικ ΕΔΩ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα