Κεραμιδάς: «Πήγε κρίμα τέτοια ανατροπή»

Κάτια Πετροπούλου
Κεραμιδάς: «Πήγε κρίμα τέτοια ανατροπή»

bet365

Εμφανώς απογοητευμένος ο Κώστας Κεραμιδάς, μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής Γυναικών από την Νιγηρία.

Λίγο ήθελε για να ζήσουν οι διεθνείς μας όμορφες στιγμές και να περάσουν στους «8» του World Cup, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν

Και ο ομοσπονδιακός προπονητής σχολίασε σχετικά στην κάμερα της ΕΡΤ: «Σε πολλά σημεία δεν δούλεψε το πλάνο μας. Ήμασταν ίσως και κουρασμένοι από χθες, είχαμε μεγάλη πίεση. Χάσαμε πάρα πολλά ριμπάουντ, ενώ κάναμε και λάθη λόγω της μεγάλης πίεσης στα γκαρντ μας. Προσπαθήσαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο να πιέσουμε, αλλά χάσαμε ένα ριμπάουντ και μετά όλο το ματς. Λίγο ήθελε για να το ζήσουμε. Καταλαβαίνετε ότι τώρα είμαστε στεναχωρημένοι. Πήγε κρίμα τέτοια ανατροπή».

Για την τεχνική ποινή που δέχθηκε τόσο ο ίδιος, όσο και η Άρτεμις Σπανού, υποστήριξε: «Βγήκαμε τελείως εκτός αγώνα εκεί. Βγήκαμε εκτός του σχεδιασμού και αυτό μας έβγαλε και από την επίθεση. Βρήκαμε το κουράγιο, όμως, αλλά δεν ολοκληρώσαμε, δυστυχώς, την ανατροπή».

Για τις νέες παίκτριες (Φασούλα, Χριστινάκη, Παυλοπούλου), πρόσθεσε: «Είναι μια εμπειρία , φτάσαμε ένα κλικ από τους 8. Τουλάχιστον κερδίσαμε τα νεαρά κορίτσια που παίζουν και συμπληρώνουν τις μεγαλύτερες κοπέλες. Είναι το μέλλον και αυτές ενσωματώθηκαν με τις πιο παλιές κοπέλες. Είναι σημαντικό το μέλλον της Εθνικής. Είμαστε στο διεθνές στερέωμα και υπάρχουμε».

 

Τελευταία Νέα