Με "μυαλό" για την 8άδα τα κορίτσια μας !

Book-nomikarios Book-nomikarios
Με "μυαλό" για την 8άδα τα κορίτσια μας !

bet365

O Βook-nomikarios αναλύει κάτω από ποιές προϋποθέσεις μπορεί η Ελλάδα ν' αποδειχθεί έστω και οριακό φαβορί με τη Νιγηρία!
Η Ελλάδα και η Νιγηρία δίνουν μάχη για την 8άδα. Η Νιγηρία ουσιαστικά παίζει με 9άδα (2 δεν έχουν αγωνιστεί και 1 αγωνίστηκε για λίγα λεπτά), ενώ η Ελλάδα μετά και την υπερπολύτιμη επιστροφή της Σωτηρίου χθες (με 2/2 κρίσιμα σουτάκια), έχει 12 ετοιμοπόλεμες και ικανές να προσφέρουν αθλήτριες. Παρόλο που τα ποσοστά ευστοχίας της Νιγηρίας είναι σχεδόν σαν τα δικά μας (και μάλιστα χειρότερα στα δίποντα, αλλά σαφώς καλύτερα στις βολές), μετράει 70+ πόντους διότι έχει ανανεώσει ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ επιθέσεις από εμάς στα 3 πρώτα ματς. Είναι αρκετά αλτικές οι παίχτριες της, έχουν καλύτερα σώματα, κορμιά και ανανεώνουν επιθέσεις. Αυτό είναι και το μεγάλο της προσόν. Αν η Ελλάδα κάνει δυνατά μπλοκ άουτ με τη Φασούλα και τη Σπανού, είναι ok.
Το κοουτσάρισμα του Otis Hughley Jr. δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Απόδειξη ότι πήγε να αυτοκτονήσει με την Τουρκία παρόλο που πήρε μεγάλη διαφορά και ότι έκανε ντέρμπι που κρίθηκε στο τέλος το ματς με την Αργεντινή, την οποία οι 2 προηγούμενες αντιπάλους της την είχαν διασύρει. Πιστεύω ότι επειδή "ξέρουμε καλύτερο μπάσκετ", με σωστό κοουτσάρισμα μπορούμε να φέρουμε το ματς στα μέτρα μας. Πρέπει να πιέσουμε πολύ για κλέψιμο μπάλας, διότι δεν έχουν την εύκολη πάσα και την έξυπνη ασίστ, πάνε σε ατομικές προσπάθειες ειδικά με τις ψηλές τους (ξεκινάνε να βάζουν πλάτη από το τρίποντο και προχωράνε) και να προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε αργό ρυθμό, διότι υπερτερούν σε ταχύτητα.Αν δείξουμε το απαραίτητο πάθος στα ριμπάουντ ή αν η Μάλτση είναι σε καλή μέρα στο σουτ της, τότε το προβάδισμα είναι καθαρά δικό μας.
FIBA WC WOMEN : NIΓΗΡΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ -> 2 (1.66)
ΥΓ. Όλες τις στοιχηματικές προτάσεις και την ταμειακή διαχείρηση αυτών του Book-nomikarios μπορείτε να τις βρίσκετε καθημερινά στο www.bwm.gr ! ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΤΟ [email protected] H' ΣΤΟ [email protected] ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΤΗΣΙΑΣ PLATINUM ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).