Καλτσίδου: «Να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και πάλι»!

Καλτσίδου: «Να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και πάλι»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Καλτσίδου: «Να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και πάλι»!

bet365

Η Στέλλα Καλτσίδου μίλησε για τη νέα πρόκληση της Εθνικής Γυναικών, το Παγκόσμιο Κύπελλο (22-30/09), και άφησε όλα τα ενδεχόμενα «ανοιχτά» για την διοργάνωση.

Πόρτσμουθ – Τζίλιγχαμ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η διεθνής φόργουορντ σχολίασε αρχικά για το αν έχει να αποδείξει η Εθνική πως η 4η θέση στο περσινό Eurobasket δεν ήταν «πυροτέχνημα»: «Δεν έχουμε ανάγκη να αποδείξουμε κάτι σε οποιονδήποτε, εκτός από τους εαυτούς μας. Ξέρουμε πως το περσινό δεν ήταν "πυροτέχνημα". Σίγουρα έχουμε ανεβάσει τον πήχη και θέλουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται στο Παγκόσμιο. Ο αρχικός μας στόχος είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Η 35χρονη παίκτρια, που θα συνεχίσει την καριέρα της στην πολωνική Πολκοβίτσε, δήλωσε και για τον όμιλο της «γαλανόλευκης»: «Ψάχνουμε σίγουρα μια νίκη. Είναι δύσκολος ο όμιλος μας, αλλά δεν είναι απίθανο για εμάς να κάνουμε νίκη, δεδομένου ότι δεν έχουμε πετύχει "δυνάμεις" όπως οι ΗΠΑ και η Αυστραλία. Σίγουρα το πρώτο παιχνίδι με τον Καναδά είναι ένα ματς που θέλουμε να το κοντράρουμε και πιστεύω πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στο στυλ παιχνιδιού τους. Φυσικά θα πρέπει να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και πάλι. Η Γαλλία είναι ανώτερη από εμάς και θα δούμε πως θα χειριστούμε το ματς. Και η Κορέα είναι υπολογίσιμη, δεν μπορείς να την υποτιμήσεις. Θέλουμε τη μία νίκη και από εκεί και πέρα να δούμε τα υπόλοιπα αποτελέσματα και να κάνουμε κι εμείς ό,τι καλύτερο μπορούμε».

 

Τελευταία Νέα