Κοσμά: «Δεν μπορούν να χτυπήσουν το πάθος και την ψυχή μας»

Gazzetta team
Κοσμά: «Δεν μπορούν να χτυπήσουν το πάθος και την ψυχή μας»

bet365

Η Εθνική ομάδα γυναικών συνεχίζει την προετοιμασία της στα Ιωάννινα ενόψει του Παγκόσμιου στην Τενερίφη και η Αφροδίτη Κοσμά μίλησε για τη νέα πρόκληση της γαλανόλευκης.

«Είμαστε χαρούμενες που μαζεύτηκε και πάλι η οικογένεια της Εθνικής. Έχουμε όμορφα συναισθήματα από το τελευταίο ευρωπαϊκό, στο οποίο λόγω της τέταρτης θέσης εξασφαλίσαμε και την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Τενερίφης. Θα παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο. Αισθανόμαστε ευλογημένες και χαρούμενες που θα εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας σε αυτή την τόσο μεγάλη διοργάνωση. Δεν έχουμε άγχος στο να βρεθούμε. Είμαστε χρόνια μαζί ομάδα και προπονητικό τιμ και είμαστε δεμένοι. Ξεκινήσαμε δυναμικά την προετοιμασία, ενώ υπάρχουν στην ομάδα και κάποια νέα πρόσωπα, τα έχουμε βάλει ήδη στο κλίμα» δήλωσε η διεθνή φόργουορντ.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Το περασμένο καλοκαίρι η Εθνική πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις στην Πράγα για το Eurobasket και, πλέον όλοι θα είναι υποψιασμένοι με την Αφροδίτη Κοσμά, ωστόσο, να υποστηρίζει. «Εμείς έχουμε ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που δεν μπορούν να το χτυπήσουν εύκολα οι αντίπαλοι. Είναι η ψυχή και το πάθος. Αυτό είναι το μεγαλύτερό μας όπλο, ενώ παράλληλα, η συγκέντρωση στο πλάνο μας είναι κάτι το μοναδικό. Αυτά τα στοιχεία δεν μπορεί να τα σταματήσει ο αντίπαλος».

Στον όμιλο η Εθνική θα κληθεί να αντιμετωπίσει Γαλλία, Κανάδα και Κορέα, τρεις ομάδες κατά γενική ομολογία δυνατές. «Το επίπεδο είναι πάρα πολύ υψηλό, αλλά για να παίζουμε σε αυτή τη διοργάνωση είμαστε και εμείς σε υψηλό επίπεδο. Θέλουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση και μπορεί και μια νίκη να φτάσει γι’ αυτό. Εχουμε την εμπειρία, η οποία μπορεί να μας βοηθήσει να πετύχουμε το στόχο μας. Υπάρχει, όμως, πολλή δουλειά μπροστά μας μέχρι να ξεκινήσουν τα φιλικά παιχνίδια και μετά οι επίσημοι αγώνες. Περιμένουμε και δύο ακόμη παίκτριες που βρίσκονται στο στάδιο της αποκατάστασης και ελπίζω όλα να πάνε καλά», σημείωσε η Κοσμά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα