Αναχώρησε για Ιωάννινα η Εθνική Γυναικών ενόψει... Παγκόσμιου!

Gazzetta team
Αναχώρησε για Ιωάννινα η Εθνική Γυναικών ενόψει... Παγκόσμιου!

bet365

Για τα Ιωάννινα αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης (16/8) η αποστολή της Εθνικής Γυναικών όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί 22-30 Σεπτεμβρίου στην Τενερίφη.

Aξεπέραστο Live Στοίχημα και πολλά ειδικά στοιχήματα για όλους τους αγώνες! (21+)

Ο Κώστας Κεραμιδάς συμπεριέλαβε στην αποστολή τις Εβίνα Μάλτση, Στέλλα Καλτσίδου, Αφροδίτη Κοσμά, Λολίτα Λύμουρα, Άρτεμις Σπανού, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Έλενα Τσινέκε, Μαριέλα Φασούλα, Κατερίνα Σπαθάρου, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Ελεάννα Χριστινάκη, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου και Σύνθια Εζέτζα,

«Η αποστολή μας είναι δύσκολη, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας είναι το καλύτερο δυνατό. Ξεκινάμε στα Ιωάννινα το βασικό στάδιο και στη συνέχεια θα δώσουμε έξι φιλικά με ομάδες που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η Αννα Σπυριδοπούλου και η Αγγελική Νικολοπούλου έμειναν στην Αθήνα συνεχίζοντας πρόγραμμα αποκατάστασης και ενδυνάμωσης και ελπίζουμε σύντομα να είναι μαζί μας» ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού προπονητή.

 

Τελευταία Νέα