Γερεουδάκης: «Οι αθλήτριες να δουλεύουν σκληρά στα σωματεία τους»

Gazzetta team
Γερεουδάκης: «Οι αθλήτριες να δουλεύουν σκληρά στα σωματεία τους»

bet365

Ο προπονητής της Εθνικής Νεανίδων, Γιάννης Γερεουδάκης μίλησε για το Eurobasket U18.

O προπονητής της Εθνικής Νεανίδων μιλώντας στην ιστοσελίδα της Ομοπσονδίας ανέφερε: «Για εμάς ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή η τριπλή ισοβαθμία στον όμιλό μας. Από την άλλη βρεθήκαμε σε έναν όμιλο με Ισραήλ και Λιθουανία που βρέθηκαν στην τελική τετράδα διεκδικώντας τον τίτλο. Είναι πικρό με 7 νίκες και 2 ήττες να βρισκόμαστε σε αυτή θέση».

Σε ότι αφορά τη δυναμικότητα των ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά και τη δυναμικότητα της ελληνικής ομάδας ο κ. Γερεουδάκης σχολίασε: «Ήταν υψηλό το επίπεδο. Οι Έλληνες προπονητές μαζί με τις αθλήτριες θα πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ για να μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και αυτό είναι πάντα δεδομένο. Όπως απαραίτητο είναι οι αθλήτριες να δουλεύουν όσο πιο σκληρά γίνεται στα σωματεία όπου αγωνίζονται. Μόνον έτσι θα δούμε βελτίωση και αποτελέσματα. Δεν διαθέτουμε ψηλές αθλήτριες όπως άλλες χώρες και εμείς ποντάρουμε πάντα στην ταχύτητα και τη δύναμη και πάνω σε αυτό δουλεύουμε».

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ελληνική ομάδα, ειδικά πριν φθάσει στην Αυστρία, ο ομοσπονδιακός προπονητής επεσήμανε τα εξής: «Δυστυχώς είχαμε προβλήματα κατά την προετοιμασία. Κάταγμα η Μπουντούκα, θλάση η Αθανασιάδου, ενώ η Εζέτζε έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει να ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε και να έρθει μαζί μας. Η Κριμίλη έπαιζε με ραγισμένη σιαγώνα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς κ.κ. Καραμάνη και Παπανικολάου, καθώς και τον οδοντίατρο κ. Ζούρη και τον γυμναστή κ. Χρηστακίδη που μας βοήθησε στην Αθήνα στις αποθεραπείες».

 

Τελευταία Νέα