Γιαννουσίου: «Παίζουμε πάντα για τη νίκη»

Γιαννουσίου: «Παίζουμε πάντα για τη νίκη»

Gazzetta team
Γιαννουσίου: «Παίζουμε πάντα για τη νίκη»

bet365

Μπορεί η Εθνική Νεανίδων να μην πέτυχε τον αρχικό της στόχο, την πρόκριση στους «8» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Β΄ κατηγορία) που διεξάγεται στην Αυστρία, ωστόσο οι αθλήτριες του Γιάννη Γερεουδάκη δηλώνουν αποφασισμένες να διεκδικήσουν μόνο νίκες στα επόμενα παιχνίδια.

Η Καλλιόπη Γιαννουσίου μίλησε για όσα προηγήθηκαν αλλά και για όσα έπονται: «Είναι μεγάλη τιμή και τεράστια εμπειρία η συμμετοχή σε ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Από την αρχή που συγκεντρωθήκαμε μέχρι που φτάσαμε εδώ, δουλεύουμε όλες μαζί για το καλύτερο αποτέλεσμα. Έτσι όπως εξελίχθησαν τα πράγματα στην πρώτη φάση ήταν μια απογοήτευση για εμάς, ήταν κάτι μη αναμενόμενο μετά τις νίκες που σημειώσαμε και με μόλις μία ήττα, το να μην καταφέρουμε να φτάσουμε εκεί που θα θέλαμε. Όμως δεν το βάζουμε κάτω, πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και θέλουμε πλέον μόνο νίκες για να κατακτήσουμε τη καλύτερη δυνατή θέση».

Σε ότι αφορά το αυριανό παιχνίδι με την Κύπρο η αθλήτρια του Απόλλωνα καλαμαριάς ανέφερε: «Η Κύπρος είναι μια δυνατή ομάδα. Δεν πρόκειται να την υποτιμήσουμε, θα την σεβαστούμε ως αντίπαλο. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Εμείς παίζουμε πάντα για τη νίκη και αυτό θα πράξουμε και αύριο».

 

Τελευταία Νέα