Ντανίλοβιτς: «Το χρυσό επιβεβαιώνει την κυριαρχία μας»!

Ντανίλοβιτς: «Το χρυσό επιβεβαιώνει την κυριαρχία μας»!

Ντανίλοβιτς: «Το χρυσό επιβεβαιώνει την κυριαρχία μας»!

bet365

Η παραγωγική διαδικασία ουδέποτε υπήρξε πρόβλημα για τη Σερβία, κάτι που υπενθύμισε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Σάσα Ντανίλοβιτς έπειτα από το χρυσό μετάλλιο στο EuroBasket Εφήβων.

Η Σερβία έφτασε ως το τέλος της διαδρομής στο EuroBasket U18 και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό με τη διοργανώτρια Λετονία έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Μάρκο Πετσάρσκι και ο Σάσα Ντανίλοβιτς σχολίασε την επιτυχία στην Arena Riga.

«Φέτος πανηγυρίσαμε σπουδαίες επιτυχίες. Οι Έφηβοι κατέκτησαν το χρυσό, οι Νεάνιδες το ασημένιο ενώ είχαμε διακρίσεις και στις μικρότερες εθνικές. Πέρσι κατακτήσαμε επίσης το χρυσό μετάλλιο σε επίπεδο Εφήβων. Φέτος επιβεβαιώσαμε την κυριαρχία της Σερβίας στην Ευρώπη σε ό,τι αφορά τις μικρές ηλικίες. Θέλουμε να δημιουργούμε πρωταθλητές» ανέφερε σχετικά ο πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα