Τσουμάνης: «Τελικός των τελικών με Γαλλία»

Gazzetta team
Τσουμάνης: «Τελικός των τελικών με Γαλλία»

bet365

Ο Ανδρέας Τσουμάνης υποστήριξε πως η Εθνική Εφήβων θα μείνει ενωμένη κόντρα στη Γαλλία (01/08, 16:15), για να πάρει την πρόκριση στους «8» του Eurobasket U18.

Για το παιχνίδι με την Κροατία σχολίασε αρχικά: «Γνωρίζαμε από την αρχή πως θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, βρεθήκαμε στο +20, διατηρήσαμε μια διαφορά, αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο η δική μας έλλειψη συγκέντρωσης ουσιαστικά ήταν αυτή που έδωσε την ευκαιρία στους αντιπάλους μας ακόμη και να προηγηθούν. Ευτυχώς αντιδράσαμε πολύ καλά, δεν πανικοβληθήκαμε και τελικά πήραμε μια σημαντική νίκη».

Όσο για την Γαλλία, ο φόργουορντ του Ολυμπιακού ανέφερε: «Είναι πολύ δυνατή ομάδα και όντως αθλητική, που μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα, αν δεν είσαι συγκεντρωμένος. Θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας», και πρόσθεσε: «Αύριο είναι ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ. Θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να παίζει ο ένας για τον άλλον, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε το παιχνίδι και την πρόκριση στους οχτώ!».

 

Τελευταία Νέα