Χρηστίδης: «Δυνατή και συμπαγής ομάδα το Ισραήλ»

Gazzetta team
Χρηστίδης: «Δυνατή και συμπαγής ομάδα το Ισραήλ»

bet365

Μετά την ήττα από τη Γερμανία στο δεύτερο ματς του EuroBasket U20 που διεξάγεται στο Χέμνιτς, η Εθνική μας ομάδα σκέφτεται μόνο την σημερινή (16/7, 19:00) αναμέτρηση με το Ισραήλ!

Ο Βασίλης Χρηστίδης στάθηκε πρώτα στον αγώνα με την Γερμανία λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Γερμανία είναι μια γεμάτη και δυνατή ομάδα. Έπρεπε να «χτυπήσουμε» στις αδυναμίες τους κι αυτό κάναμε, αλλά στο τέλος μας κόστισαν κάποιες λανθασμένες επιλογές στην επίθεση και κάποιες αδράνειες αμυντικά. Το θετικό ήταν πως ήμασταν βελτιωμένοι σε αρκετά πράγματα σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στη Ρουμανία».

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Η συνέχεια λέει Ισραήλ, σε μια «επανάληψη» του περσινού τελικού της διοργάνωσης στην Κρήτη, αλλά με πολλά διαφορετικά πρόσωπα στο παρκέ: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και εννοείται όπως πάντα θέλουμε τη νίκη. Είναι μια πολύ καλή και συμπαγής ομάδα. Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης παραλίγο να νικήσει στην Γερμανία. Εμείς είχαμε λίγο χρόνο ξεκούρασης και πλέον σήμερα μιλήσαμε με τους προπονητές μας για τον αγώνα με το Ισραήλ, το βίντεο θα μας βοηθήσει και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό όταν βγούμε στο παρκέ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα